Nailono Pakeitimo Juostų Fitbit Mokestis 2 Mažos Didelio Fitneso Apyrankę, Dirželį, Vyrai, Moterys, Rankogaliai su Klasikinio Metalo 9.5

Nailono Pakeitimo Juostų Fitbit Mokestis 2 Mažos Didelio Fitneso Apyrankę, Dirželį, Vyrai, Moterys, Rankogaliai su Klasikinio Metalo 9.5

w179267

Nauja

Yra sandėlyje

€10.76 €7.10
Vnt.

Žymos: derliaus apyrankę žiūrėti, daug apyrankę žiūrėti, protingas apyrankę žiūrėti, smart apyrankę žiūrėti mažus, masyvi apyrankė žiūrėti, vieną apyrankę žiūrėti, casul apyrankę žiūrėti, minimalus apyrankę žiūrėti, vivani apyrankę žiūrėti, dekoratyviniai apyrankę žiūrėti.

Mes Paramos visus lašas laivybos didmeninė ir pirkimas urmu iš viso pasaulio.ir šių šalių(Kanados, JAV, UK),jei užsakymo suma yra daugiau kaip $200,mes atsiųsime jums DHL nemokamas pristatymas .

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Fittable: Pakankamai brangus skyles galima reguliavimas nuo mažyčio dydžio, labai didelis.

2. Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos su metalo sagtimi.Ilgalaikėje perspektyvoje Sukurtos ilgai naudoti, be nerimauti suskirstymas.

3. Atsparus vandeniui: Premium nailono savybės atsparus vandeniui, idealiai tinka bet kartais, kaip tai daro sporto, lauko, darbo ar studijų.

4. Jausmas: Toughless, daugiau minkštas ir patogus.

5. Spalvos: 4 spalvų galima pasirinkti, Tai šviesus ir šiltas spalvas, neblunka, lengvai, net jei jis netyčia sušlapo.

Pakuotė:

1 VNT žiūrėti juosta(ne žiūrėti)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai