KT-130 130mm Magnetinis Masažuoklis Papuošalai Poliravimo Mašina ir Apdaila Įrankis Papuošalai formavimo priemonės

KT-130 130mm Magnetinis Masažuoklis Papuošalai Poliravimo Mašina ir Apdaila Įrankis Papuošalai formavimo priemonės

w179064

Nauja

Yra sandėlyje

€142.91 €102.89
Vnt.

Žymos: kilimo ir tūpimo tako juvelyriniai dirbiniai didmeninė, mocha juvelyriniai dirbiniai didmeninė, luxe juvelyriniai dirbiniai didmeninė, džaipuras juvelyriniai dirbiniai didmeninė, hamsa juvelyriniai dirbiniai didmeninė, "chanel" juvelyriniai dirbiniai didmeninė, kokosų juvelyriniai dirbiniai didmeninė, sparkle juvelyriniai dirbiniai didmeninė, kablys, juvelyriniai dirbiniai didmeninė, millefiori juvelyriniai dirbiniai didmeninė.

Magnetinis Masažuoklis Papuošalai Polisher 110V-220V Šlifavimo ir Poliravimo skirtingų medžiagų, iš savo papuošalų, Kad yra aukščiausios kokybės magnetinių šlifavimo ir poliravimo mašina yra disko disko importuota magnetai, ir magnetas yra ypač tvirta ir patvari.kai diske yra greitis sukimosi valstybės generuoja skaičius sūkurinių srovių formos magnetinio lauko linijas,tai gali padaryti konteinerių magnetine jėga poliravimo pin atnaujinamųjų operacija.Tuo pačiu metu ji taip pat gali būti nepriklausomi didelio greičio rotacinis, palyginti su bendra vienakryptis magnetinio lauko polisher, magnetinių adatų ir darbo gabalas trinties lygis padidėjo keletą kartų, ypač sudėtingos formos, atotrūkis daugiau darbo vienetų, daugiau visiškai įkūnija unikalią Našumo, šis įrenginys tinka platinos.Aukso.Sidabras.Nerūdijančio plieno ir kitų nemagnetinių metalų šlifavimo ir poliravimo.Savybės: Papuošalai polisher masažuoklis lenkų be aklaviečių magnetinis masažuoklis gali pasiekti pašalinimo, chamfering, poliravimo, valymo ir kitus kelis efektus Netinkamų dalių, skyles, vamzdinės ir kitų aklaviečių, įtrūkimų ir pan.gali būti poliruoti magnetinis masažuoklis papuošalai polisher masažuoklis gali būti daugiau nei vienas žmogus operacijos ,galite užsakymą laiko, apdorojimo greitis, paprastas ir saugus veikimas, net poliravimo procesą, be žmogaus įsikišimo mašina tinka šviesos metalai, spalvotųjų metalų, kieto plastiko tikslumo detalės, ir tt Techniniai Parametrai: Galia: 250W Įtampa: 110V -220V Greitis: 2000 aps / min Laiko Kontrolė: 10-60 minučių Talpa: 0.55 lb Prekės Svoris: 8kg Poliravimo Kameros Dydis: 130 x 110 mm Pakuotėje : Magnetinis Masažuoklis 130mm Polisher & Finišavęs Pastaba : Prašome palikite mums pastaba kurių įtampa (110v arba 220v) jums reikia, kai jums mokėti, arba mes atsiųsime atsižvelgiant į jūsų šalį

MOKĖJIMAS 1. Mes priimame Alipay,Paypal.Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.PRISTATYMAS 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.GARANTIJA 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.poligon-1.lt!GRĮŽTI/GRĄŽINIMAS 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų GO#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai