Pirmosios Pagalbos Rinkinys, Išgyvenimo Lauko Įrankių Rinkinys Apsaugoti Gaisrininkų Gelbėtojų Keliautojai Kemperiais Kelionės Kempingas, Žygiai, Žvejyba

Pirmosios Pagalbos Rinkinys, Išgyvenimo Lauko Įrankių Rinkinys Apsaugoti Gaisrininkų Gelbėtojų Keliautojai Kemperiais Kelionės Kempingas, Žygiai, Žvejyba

w179025

Nauja

Yra sandėlyje

€38.93 €25.69
Vnt.

Žymos: 610 atveju, visureigis žiemos rinkinys, išgyvenimo multi įrankis, įrankis kemperis, kemperis, žygiai aksesuarų vaikams, rinkinys surviv, camper karavanas, paracord išgyvenimo žvejybos rinkinys, ausinės philips fidelio.

Kulka Taškų: 1、Įvairios Praktinės Išgyvenimo Įrankius: Visos išgyvenimo įrankius, mes pridėti šis rinkinys yra labai svarbūs, įskaitant Turniketas, LED žibintuvėlis(baterijos neįtrauktos), Skubios Mylar Antklodė, Kompasas, Švilpukas, Vielos Pjūklas, Multi-funkcija, Replės, Kalavijas Kortelės, D-Žiedas Sagtis Keychain, Rašiklis, Virdulys sagtis, kuris gali patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

2、Masto Programos: komplektas tinka vienos šeimos ar draugų grupė pagal kritinėmis aplinkybėmis.Ir tai yra puikiai tinka rūpintis, bet medicinos arba kritiniu metu lauko nuotykius, pavyzdžiui, kempingas, skautai, žygiai, kalnų dviračiais ir kt.

3、Patvarus ir Nešiojamųjų: EMT maišelis yra pagamintas iš 600D vandeniui atsparios nailono, tai provides3 dideli skyriai ir daug kambarių pridėti savo įrankius.Bendras dydis rinkinys yra apie 8 x 6 x 4,5 ir jos svoris tik 2 kg.Su molle suderinama dirželiai ant nugaros, leidžia vartotojui pridėti jį prie kitų maišelių ar savo diržą, kuris pagamintas, kad tai puikus kompanionas bet lauke veikla.

4、Išgyvenimo Pirmosios Pagalbos Rinkinys: pirmosios pagalbos, išgyvenimo rinkinys ateina su galinga išgyvenimo įrankius ir omprehensive medicinos reikmenys supakuoti į karinis taktinis molle EMT IFAK dėklas, pagamintas iš 600D nailono, patvarus, atsparus vandeniui ir nešiojamų.

5、5. Puikiai tinka Bet Skubios pagalbos: Idealiai tinka ugniagesiai, EMT, gelbėtojų, keliautojams, kemperiai, lauko entuziastai, ir dar daugiau!Puikus automobilis, valtis, dviratis, motociklas, namuose, darbo vietoje.Puikus kelionės, kempingas, žygiai, žvejyba, plaukiojimas, važiavimas dviračiu, turistinius, alpinizmas, nuotykiai ir pan.taip pat tiktų gamtos katastrofų išgyvenimo situacija, pavyzdžiui, žemės drebėjimo, tornado, potvynių ir gaisrų.

Techniniai duomenys: Dydis: apie 20*13*11cm/7.87*5.12*4.33 į

Svoris: apie 1KG

Pakavimo Sąrašas:

Stiprus Šviesos Žibintuvėlis*1

Lankstymo Replės*1

Daugiafunkcinis Stalo Šaukštas*1

Vandens Butelis Sagtis*1

Paracord*1

Plaukų Džiovintuvas*1

Rašiklis*1 Multi-Tool Kortelė*1

Išgyvenimo Švilpukas*1

Išgyvenimo Apyrankė*1

Pvc Pirštinės*1

Apsiaustas*1

Kompasas*1 Pirmos Pagalbos Kaukė*1

Skubios Pagalbos Antklodė*1

Vielos Pjūklas*1

D Tipo Karabinai*2

Avarinis Vadovas Instrukcija*1

Turniketas*1 Pincetas*1

Žirklės*1

Avarinis Rinkinys*1

Gazas Pleistras*2

Trikampio Formos Tvarstis*1

Elastingas Tvarstis*2 Medvilnės Tamponu*1

Medicinos Juosta*1

Pin*10

Žvejybos Įranga*1

Kamufliažas Krepšys*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai