25# Namų Sienos Kabo Krepšys, 3 Kišenės, Pakabos, Vonios kambarys Didelės talpos Kabo Krepšys, Sulankstomos, Patvarus, Plaunamas Kabinti Organizatoriai

25# Namų Sienos Kabo Krepšys, 3 Kišenės, Pakabos, Vonios kambarys Didelės talpos Kabo Krepšys, Sulankstomos, Patvarus, Plaunamas Kabinti Organizatoriai

w17859

Nauja

Yra sandėlyje

€3.98 €2.82
Vnt.

Žymos: rankinės laikiklis lentelė, calzon, hbl, varpai durų kabo, kojinių organizatorius saugojimas, vonios kambarys storag, vonios kambarys shelv, ekrano užsklandą organizatorius saugojimas, maišelio laikiklį lentelė, tuščios kišenės organizatorius.

Sienos Kabo Krepšys, 3 Kišenės, Kabyklos, Vonios Kambarys, Kūdikių Kabo Krepšys, 3 Kišenėje Veidrodėliai

Aprašymas:

【Kabo Maišelis Dydis】Bendras dydis: 54.5x19 cm,Pakabinti ant drabužių spinta, sienos, miegamojo durų, biuro, virtuvės ar biuro kurti, kad ir sutaupyti vietos.

Daugiafunkcinis: Pakabinti prie sienos tvirtinamas saugojimo prietaisas kabinete, sienos ir durys į parduotuvę, įkrovikliai, vekseliai, raktus, žurnalai, rašikliai, užrašų, makiažo šepetėliai, žaislų, priemonių ar kitų smulkių daiktų, kad jūs galite rasti tai, ko jums reikia.

【Pakuotės】sienos montuojamas saugojimo krepšys turi 3 kišenės, 1 kabo krepšys.Mūsų laikymo krepšiai yra labai mielas, nepriklausomai nuo lyties.Spustelėkite vieną ir trijų skirtingų paprastus papuošti savo pozicijas.Gražus maišeliai gali būti naudojamas ne tik smulkių daiktų, bet ir apdaila.

Ilgaamžiškumas ir foldability: kabinti saugojimo krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės ir lino su PE danga viduje.Patvarus audinys, yra retro dizainas.Tai gali būti sulankstyti ir saugomi kai nenaudojate, be pradėjimo vietos.

【Aukštos kokybės medžiagų,】 Mūsų spintoje kabo organizatoriai yra pagaminti iš lengvos medvilnės ir lino audinio, yra skalbti praktiškas.Sunku išlaikyti savo formą ir pakabinti ant sienos.

Komplektą sudaro:

1 x Saugojimo krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai