360 Laipsnių smart panoramin IPC Belaidžių IP Fisheye Parama kamerų Dviejų krypčių Garso P2P 960P HD kameros wifi

360 Laipsnių smart panoramin IPC Belaidžių IP Fisheye Parama kamerų Dviejų krypčių Garso P2P 960P HD kameros wifi

w178233

Nauja

Yra sandėlyje

€48.96 €26.93
Vnt.

Žymos: toliau testeris, 360 fotoaparatas, kreiptuką vr360, kamera pelėsių, 360 kameros wifi, cabl ieškiklis, vr360 panorama, kamera judesio, kamera ip lauko, mini pocket diktofonas.

360 Laipsnių smart panoramin IPC Belaidžių IP Fisheye Parama kamerų Dviejų krypčių Garso P2P 960P HD wifi fotoaparato Funkcijas: 1, 360 laipsnių panorama, matyti visą vaizdą namuose, be sukasi vaizdo kamerą, ekranas be dead Kampas. 2, profesinės fisheye objektyvas, 1.44 mm lens, 1/3 COMS daviklis, panoraminis vaizdas, švarus ir šviesus. 3, paramos infraraudonųjų spindulių naktinio matymo, paramos realaus laiko vaizdo, didžiausia 128 gb atminties kortelę įrašyti, automatinė, apimantis, peržiūrėti vaizdo peržiūra bet kuriuo metu. 4, realaus laiko dvipusį balso ryšį, švelniai laikykite paspaudę skambinimo mygtuką, tada realaus laiko be rūpesčių, pasikalbėkite su savo šeima.Technika Specifikacija: Parametras Video Kodas------------H. 264 Garso--------------------AAC/G. 711 Spalva--------------------Balta Rezoliucija------------1280*960(1.3 MP), Maitinimo Prievadas-------------Micro USB Frame Rate-----------10--25fps elektros Energijos Tiekimo---------DC5V, WIFI Standartą---------IEEE802.11b/g/n IR Šviesa------------------2*1W IR LED Dažnis--------------2.4 GHz~2.4835 GHz CMOS-------------------1/3" Progressive Scan CMOS Saugojimas-----------------TF(Micro SD) iki 128G Objektyvas---------------------360° "žuvies akies" objektyvas, f=1.44 mm,F=2, Diena/Naktis---------------Auto IR Cut filter regėjimo Lauke----------Horizontalus 360°/Vertikalus 180° Darbo sąlygos------- -10~+40degree @Drėgmė 10%~95% Dvipusis vaizdo domofonas----Paramos PROGRAMĖLĖ " IOS/Android

Tinka Parduotuvę,namus,Mokyklos,viešbučio,super rinką,sandėlis sandėlis, baras, vamzdžių, parkas ir tamsiai ar šviesiai aplinka ir taip toliau, ir reikalauja didelės raiškos.

1. Mūsų nemokamas pristatymas įtraukti tik Kinija paštu, oro paštu ,ir svoris turi būti ne daugiau kaip 2 KG.Prašome atkreipti dėmesį, kad Kinijoje po oro pašto lėtai.

2.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai,ar jums reikia skubiai,Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS,TNT,AVS.jei manote, DHL mokestis yra didelis,jūs galite susisiekti su mumis,mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.taigi, jums tiesiog reikia mokėti šiek tiek krovinių ir gauti produktai greičiau.

3.Mūsų DHL, "Fedex", UPS,TNT mokestis nėra įtraukti atokioje vietovėje,jei jūsų vieta priklauso nuotolinio valdymo srityje,jums reikia papildomai mokėti atokioje vietovėje mokestis ,ar mums vieta, kuri tau nepriklauso atokioje vietovėje.

4.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

5. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

6. Prašome patikrinti, ar jūsų prekių laivybos kompanijos veidą, kai gausite prekes.

7.Jei radote produktai yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Praneškite laivybos kompanija, suteiks jums įrodyti.Tada mes padėsime jums leiskite laivybos kompanija kompensuoti.

8.Jei dėl pirkėjo priežastis, tegul prekės grąžinimo,mes atsiųsime jums vėl,tačiau pirkėjas turėtų mokėti krovinių.

1.14 dienų garantija: Mes grąžinsime pinigus už prekę, ne bet kokios priežasties,jei jūs suteikiate mums pranešimą per 14 dienų nuo sąskaitų tos dienos, kai jūs gaunate juos,grąžinamoji išmoka bus duoti, jei prekė yra grąžinama jo origina būklės.gauti elementą,mes grąžinsime ne vieną kartą.Ne defektas prekės pirkėjas turi mokėti už dvi būdas laivybos krovinių

2. 30days garantija:Jei prekės yra su trūkumais su 30days,mes galėsime pateikti jums pakeisti nemokamai arba visa grąžinamoji išmoka.pirkėjas reikalauja grąžinti prekę, ir yra atsakingi už darbo užmokesčio laivybos kaina tinkamai, pakavimo.gauti elementą,mes grąžinsime arba išsiųsti naują vieno karto

3. 1 metų garantija: Mes pakeisti elementą, kuris turi problemą už 1 metus nuo tos dienos, kai jūs gaunate juos.buer reikalaujama grąžinti pradinis elementas, savo paties sąskaita.pirkėjas turi mokėti už dvi būdas laivybos krovinių

4. Žmogaus žalos atlyginimo ir įrašyti galia yra ne per garantijos diapazonas

5. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes rūpinamės kiekvienu pirkėju ir padarysime stengiasi išspręsti problemą geros verslo būdu.Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų NĖRA.1 prioritetas.

Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas.mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą Peržiūrą, dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per "Mano Žinutės", arba "Klausti Pardavėjo Klausimus" .PRAŠOME palieka mums 1, 2, 3 žvaigždučių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai