Prašoma kubilas padengti oda, odos Antklodė už baudouin grognard

Prašoma kubilas padengti oda, odos Antklodė už baudouin grognard

w178083

Nauja

Yra sandėlyje

€354.63
Vnt.

Žymos: stiprus spa kubilas, išpūsti spa, "pasidaryk pats" oda, fumig, "whirlpool" lauko apvalus, lauko sūkurinė vonia, karšto spa vonia, sūkurinė vonia, raundas sūkurinė vonia dangtis, karšto trauktis vamzdis.

prašoma kubilas padengti oda, odos Antklodė už baudouin grognard

Lengh : 216 cm (2elements apie 106cm kiekvienas) Didelis : 192cm Krašto storis : 8cm R:12cm

Galėtų patvirtinti, man kaina ?Spalva : ruda

----- Sveiki atvykę Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ --- prašome atlikite šiuos veiksmus, norėdami sumokėti: 1. prisijungti savo www.poligon-1.lt sąskaitą 2. Užpildykite suma tuščią pagal savo užsakymo sumos.Pavyzdžiui, jei norite, kad yra 100$, tada jums užpildyti suma, 100vnt, jei jums, kad yra $200, jus užpildyti 200pcs.jei turite kablelį, tiesiog už kampo link artimiausio sveikojo skaičiaus. 3. Spustelėkite "pirkti dabar" mygtuką pateikti užsakymą. 4. Paliko mums pranešimą jūsų užsakymą(pavyzdžiui, kad #,Modelį,Kiekis ir pan.) ir mokėjimą. 5. Tai gerai dabar, mes Tikrai laivo tvarką, kaip mes susitarėme ir atnaujinti savo važtaraštį sekimo nėra.el. paštu.Dėkojame už jūsų užsakymų vėl ir jūsų pacientui, kad mokėjimo!Linkiu jums labai gera shoping patirties mūsų parduotuvės!

Šiltas patarimai ir patvirtinkite tai gerai jums, Gerbiami klientų prašome prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų kainos nėra įtraukti paskirties muito, nes kiekviena šalis turi skirtingų mokesčių tarifų ir politikos, kai kuriose šalyse yra nemokama importo mokesčių, kai reikia mokėti.Parašyti mažos vertės pagal sąskaitą, remiantis pirmiau nurodytų priežasčių, siekiant išvengti arba sumažinti savo galimą mokesčių, Jeigu muitai ir PVM atsiranda, jūs turite mokėti Pastabos: muitai yra kaltinamas pagal užsakymą, ir tai nėra susiję su laivybos kaina, kuri sumokama pagal mus, kai laivybos ačiū jums pobūdžio supratimas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai