100x125cm Kieme Golfo Kilimėlis Gyvenamųjų Patalpų Praktika Mokymo Golfo Vairuotojo Kilimėlis Golfo Pataikyti Kilimėliai Guminiai Tee Ball Nemokamai 10 mm

100x125cm Kieme Golfo Kilimėlis Gyvenamųjų Patalpų Praktika Mokymo Golfo Vairuotojo Kilimėlis Golfo Pataikyti Kilimėliai Guminiai Tee Ball Nemokamai 10 mm

w177624

Nauja

Yra sandėlyje

€59.61 €57.23
Vnt.

Žymos: golfo kamuolys išleidimą, derliaus golfo tees, golfo klubas, gaidys odos žiedas, Golfo, didelis jogos kilimėlis, daug tee golf, jetta lūpų spoileris, golfo plastiko tee, m ms.

100x125cm Kieme Golfo Kilimėlis Gyvenamųjų Patalpų Praktika Mokymo Golfo Vairuotojo Kilimėlis Golfo Pataikyti Kilimėliai Su Gumos Tee Ball Nemokamai

Specifikacija:

Spalva: Žalia + Juoda

Medžiaga: Nailonas Žolės + Gumos

Gumos Apačioje Aukštis: 10 mm / 0.39 colių

Kilimėlio Dydis: 125 x 100 cm / 49.21 x 39.37 colių

Savybės:

● Šis nešiojamas golfo praktikos kilimėlis yra puikus bet golfas, kurie yra dažnai eiti; nesvarbu, Ar esate pradedantysis ar patyręs žaidėjas, tai yra puikus būdas gauti šiek tiek praktikos, pakelti savo golfo įgūdžius.

● Praktiškai bet Kur: Ateina su roll down dizainas, reiškia, kad jūs galite lengvai priimti motina iš namų į kitas vietas, pavyzdžiui, jūs galite žaisti ant bet kokio plokščio paviršiaus, į savo kiemą, žemyn, į rūsį, ne vairuotojo arba golfo klubas.

● Ilgaamžiškumas & Stabilumas: Aukštos kokybės patvarus kilimėlis yra patogus, sūpynės ir turi realų pojūtį; Puikus gumos bazė padės kietos žolės kilimėlio likti fiksuotojo kai jūs praktika.

● Lengva Nešiotis & Parduotuvės: Tai gali būti susukti, laikymo ir patogu nešiotis vidaus ir lauko praktikos.

● Nuimamas Guminis Tee: gali gerai dirbti su ilgalaikio durpės motina.

Pakuotė:

1 x Golf Kilimėlis

2 x Nuimamas Guminis Tee

4 x Golfo Kamuoliukus

4 x Kempinė Kamuoliai

Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.Tikimės, kad graži diena!

Skelbimas:

- Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

- Prašome atsižvelgti į faktines dydžių sąrašas, kaip nuotraukos yra paprastai išsiplėtusios parodyti išsamiai.

- Ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl monitorių, fotoaparato ar kitų veiksnių, prašome kreiptis į fizinį elementą.

- Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.

{infomodule}

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai