Ekrano užsklandą didinamasis stiklas Su 2 LED Lempa 1.5 X 20X 2.5 X 3,5 X 4.0 X 4.5 X Nuimamas Didinamąjį Akiniai, Akinių Lęšių Stilių Loupe

Ekrano užsklandą didinamasis stiklas Su 2 LED Lempa 1.5 X 20X 2.5 X 3,5 X 4.0 X 4.5 X Nuimamas Didinamąjį Akiniai, Akinių Lęšių Stilių Loupe

w177041

Nauja

Yra sandėlyje

€8.92 €5.53
Vnt.

Žymos: stalo lempos šviesą, didinamąjį galvos juosta, stiklo padidinti, led lempos recul, šviesos lempa didinamojo, flourescent stalo lempos, didinamąjį akinius magnifiers, luxo led lempa didinamojo stiklo, akinių rėmeliai, magnifi.

Savybės:

1. Keičiamo objektyvo konstrukcija: 3 keičiamų lęšių, 1.5X20x2.5X; neaptaisyti lęšiai gaminami iš akrilo dervos ir paviršiaus kietumo objektyvą galima pasiekti 5H lygio, kuris yra labiau praktiški ir ilgaamžiai.

2. Reguliuojamo šviesumo lygis: du balti LED žibintai, yra du šviesumo lygius, teikti super stiprios šviesos, kuri gali apšviesti išsamias paviršiaus.Paspauskite jungiklį akinius stendas, yra dviejų rūšių ryškumas nebūtinas.

3. Efektyvus įkrovimo baterija (akumuliatorius: Su 300MAH įkraunama ličio baterija, USB maitinimo kabelis gali būti imamas 1 valandą pilna baterija.Tiesiog prijunkite USB kabelį į didinamąjį stiklą ir kitą galą į angą USB maitinimo automatiškai mokestis.Sutaupyti pinigų ir energijos, o mėgautis ilgalaikės ryškios šviesos.Jums nereikia pirkti bateriją, vėl!

4. Patogus ir paprastas naudoti: Įrengta ergonomiška akinių laikiklis, ji yra patogi nešioti ir turi fiksuotą didinamuoju stiklu prieš akis.Šio ekrano užsklandą gali veiksmingai užkirsti kelią kritimo, todėl jūs galite dirbti lengvai ilgą laiką.

5. Platus panaudojimas: Peržiūrėti savo darbą arba tekstas su aukštos raiškos iki 500% pradinio dydžio.Puikus rankų didinamojo stiklo skaitymas, tapyba, laikrodžių restauracija, meno ir amatų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Akiniai-tipo Įkraunamas Didinamuoju Stiklu

Produkto didinimas: 1.5X20x2.5X3.5X4.0X4.5X

Medžiaga: ABS, metalo armatūra, trijų grupių akrilo optiniai lęšiai

Objektyvo dydis: apie 1540mm/60.63 colių

Gaminio dydis: 175-172-60mm/6.89-6.77-2.36 colių (išskleisti), 65 * 172-60mm/2.56-6.77-2.36 colių (sulankstytas)

Pakuotės dydis: 185-9575mm

Židinio nuotolis: 357mm, 274mm, 204mm, 158mm, 136mm, 125mm

Elektros energijos tiekimo parametrai: 10v-240V, 50HZ, 5V, IR 0,14 W, MICRO USB

Apšvietimo šviesos šaltinis: dvi vaiskiai balta LED žibintai (dviejų lygių intensyvumas gali būti reguliuojamas)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Didinamuoju Stiklu

3*Objektyvo

1 * Instrukcija

1 * USB

1 * Valymas Audinys

1 * Audinio Maišelis

1 * Objektyvo Laikymo Dėžutė

1 * Spalva Dėžutę

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau) ,jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ir kt .

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<