Toketorism sūrinių Apvalūs Akiniai Moterims, Vyrams Derliaus Ratas Akiniai

Toketorism sūrinių Apvalūs Akiniai Moterims, Vyrams Derliaus Ratas Akiniai

w176790

Nauja

Yra sandėlyje

€8.31
Vnt.

Žymos: kovos su mėlyno stiklo, spalvos apvalus rėmo, sulankstomos stiklines apvalios, rėmas moterų akiniai, įrėminti akinius korėja, stiklo apvalus, violetinė akinių rėmeliai moterų, moterų ratą akiniai, rėmo stiklo moterims, akinių rėmas mažas.

Dėkojame, kad pasirinkote šį pora stiklų , originalus aišku kontaktiniai lęšiai gali būti pašalintas , Jei jums patinka šis kadras, bet reikia poros recepto, trumparegis arba skaitymo akiniai ,mes galime suteikti šią paslaugą .

Kaip užsakyti pora recepto akiniai ? 1. Parinkimas, akinių rėmeliai Pasirinkti rėmelį, kurį norite įsigyti, ir įtraukti ją į krepšelį. 2. Siųsti receptą Palikti mums komentaruose arba siųsti pranešimus į klientų aptarnavimo pateikti savo receptą. 3. Pasirinkimas: akiniai, kontaktiniai lęšiai Pasirinkti tinkamą objektyvą pagal jūsų receptą, ir pridėti jį į krepšelį.jei nesate tikri , prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo. 4. Mokėjimo Mokėti už jūsų rėmeliai ir lęšiai kartu .

Prašome siųsti savo receptą, kaip nurodyta toliau: (šie duomenys tik nuoroda) R(OD) sph -3.00 /cyl -0.50 *ašis 60 L(OS) sph -2.00 /cyl -1.25 *ašis 120 PD: 64 (R 32 / L 32)

C1 Juodu rėmu

C2 Sidabro spalvos rėmas

C3 Aukso rėmo

Mes naudojame metalo vyriai ir varžtai, kad akiniai kojos daugiau tvirtas ir patvarus .

Akiniai nosies pagalvėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės silikono ,patogios ir lanksčios .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<