Vaikų palapinė, vidaus ir lauko žaislas žaisti namuose Žaisti Palapinė Pasirodo Kambarinė / Lauko žaidimų Palapinė Ateina Patogus Nešti Maišą

Vaikų palapinė, vidaus ir lauko žaislas žaisti namuose Žaisti Palapinė Pasirodo Kambarinė / Lauko žaidimų Palapinė Ateina Patogus Nešti Maišą

w176412

Nauja

Yra sandėlyje

€6.65 €4.19
Vnt.

Žymos: telšių, stogo palapinė, sulenkite šalies palapinė, diys vaikai palapinė, stovykla lauko palapinė, vaikas palapinė, namas vaikas, funko pop, vaikų palapinė, brezentas.

Savybės:

1. Ten yra pakankamai erdvės žaisti: su didelių akių langą ir audinio duris, kad gali išlaikyti kamuolys į kamuolį duobę pagerinti regėjimo lauką,

2. Patvarus ir lengva valyti: Nuvalykite švarus, su patvarus audinys pratęsti pramogų ir pramogų laikas.Labai tinka vidaus ir lauko žaidimams.

3. Greitai ir lengvai surenkama.Pop-up konstrukcija leidžia sukurti vėjas.Su specialiais susukti saugojimo galimybes, jis gali būti sulankstyti butas palengvinti užtrauktuku kišenės, kai jo nenaudojate.

Aprašymas:

Imtis jūsų mažyliai patalpoje valandas; leiskite jiems žaisti savo teatrų ilgos dienos.Šie žaidimai yra puikus apsimeta, žaidimai ir aktyvūs žaidimai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Įvairiaspalvis

Tipas: Raudonas krašto stogo, Juoda krašto stogo (pasirinktinai)

Dydis: 95 * 90 * 90cm

Pakuotė:

1 * Vaikų palapinė

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai