80W 150W 200W 250W E27 LED Lempa, 85~265V LED Lemputė Deformuojamieji Didelės Galios Šviesos Sandėlio, Fabriko Garažas, Rūsyje sporto Salė

80W 150W 200W 250W E27 LED Lempa, 85~265V LED Lemputė Deformuojamieji Didelės Galios Šviesos Sandėlio, Fabriko Garažas, Rūsyje sporto Salė

w176397

Nauja

Yra sandėlyje

€15.46 €10.05
Vnt.

Žymos: Rūsyje, e27 led lemputė ce, e27 v, lemputė e27 led, biuro medienos, šešiakampis led, led, magija namuose, led valdiklis wifi alexa, sandėlyje, 12v saugiklio laikiklį.

Ypatybė:

-- Itin Ryškus LED Garažas Šviesos: Garažas Šviesos priima Aukštos klasės LED lustai su aukščiausios kokybės diodai,numatyta, 6000 Kelvinai dienos šviesos baltos spalvos.Didžiausios sumos pulkelis darbas gali pasiekti 360°, Tai puikus sprendimas jūsų tamsiai garažas.

- Energijos Taupymo Ir Paprastas Įrengimas: LED Garažas Žibintai naudoti E26/E27 bazė, nereikia įrankiai, elektros ir Profesionalių elektrikų, įrenginys yra taip pat lengva, kaip įsukti elektros lemputę.Nes nauja LED technologija, tik mažas energijos suvartojimas, energijos suvartojimas sumažėja nesumažinant ryškumo, tai yra šviesesnė nei įprastos elektros lemputės, išsaugoti taškų nei įprastos elektros lemputės,saugesnis.

-- Deformuojamuosius, Skirtos Lempos: Su itin ryškus reguliuojamas aliuminio LED galvutėmis, kurios gali Būti sulankstyti iki 90 laipsnių, dėl apima platų retas , teikti geriausius patalpų apšvietimas patirtis.

-- Patvarus ir Ilgą Gyvenimą; garažas žibintai yra pagaminti su saugiu premium aliuminio lydinio korpusas, nauja mirti-liejimo aliuminio konstrukcijos išspręsti aušinimo problemų, aukštos temperatūros vandeniui ir atsparus korozijai; išsisklaido šiluma greitai pagamintas iš LED lemputės, Stabilus ir tvirtas, Pagal didžiausią našumą, sumažina priežiūros išlaidas smarkiai sumažinti.Ir saugiau naudoti.

-- Platus: -Tai LED Garažas Lempa, tinka didelio ploto apšvietimas, Pavyzdžiui, Garažas, Klėtis, Pagalbiniai Kambarys, automobilių Stovėjimo aikštelė, Šiltnamyje, Sandėlyje, Parduotuvė ir Rūsį ir kt.

Techniniai duomenys: Versija 80W/150W/200W/250W Versija, LED Šaltinis SMD2835 LED Kiekis 80/120/160/200leds Įvesties Įtampos Diapazonas AC 85~265V, 50/60 hz Spalvos Temperatūra 6500K Šviesa Spalvų Perteikimo Indeksas (CRI) >80 Medžiaga Aliuminis+ ABS Bazės E26/E27 Spindulio Kampas 180 laipsnių Darbo Gyvenime 50000Hrs

Pakuotė:

1 x Sulankstomas LED Garažas Žibintai

1 x Instrukcija

SAUGOS Naudoti:

-NAUDOTI TIK PATALPOSE

Lauko naudoti neleidžiama, dėl lempos turėtojas negalėjo būti atspari vandeniui.

-ĮSPĖJIMAS

1. Šio produkto sudėtyje yra didelio intensyvumo LED prietaisų.Siekiant išvengti nuolatinių akių pažeistas, ar ne spoksoti į šviesos spindulį iš arti.

2. Po lempa įjungta, o, tai bus karštas,bet tai neturės jokios įtakos įprastam naudojimui.Jei lempa turi būti pakeičiamas šiuo metu, jis turi būti išjungtas ir palaukti tam tikrą laiką, ir tada ji bus atvėsti.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai