2019 DAIWA STEEZ CT SV TW Oro Stabdžių Sistema, SV Ritės Minkšta Rankena, Oro Stabdžių Sistema, Sūraus vandens žemo profilio Žvejybos Baitcasting Ritės

2019 DAIWA STEEZ CT SV TW Oro Stabdžių Sistema, SV Ritės Minkšta Rankena, Oro Stabdžių Sistema, Sūraus vandens žemo profilio Žvejybos Baitcasting Ritės

w176047

Nauja

Yra sandėlyje

€923.19 €461.60
Vnt.

Žymos: žvejybos replės pesca, žvejybos įrankių dėžės, nugara ritės, ritė daiwa gaisro, 6000 ritės, legalis 4000, furnitur rankena, žuvų ritės shimano, nekilnojamojo liejimo ritės, pech.

modname=ckeditor

Pavyzdinę ritės mūsų linijos ir vienas iš geriausių baitcasting ritės pinigus galima nusipirkti.Naujas kompaktiškas 70 dydis yra mažas, palmable ir itin patogus.Dvylika rutuliniai guoliai ir guolis, kad ši ritė vienas sklandžiausiai rinkoje.Atsižvelgiant 5.3 oz.dizainas apima platų mūsų pažangiausias technologijas.Standus rėmas ir šoninės dangtis yra pagaminti iš Magnio, kuris yra pusė masės aliuminio, tačiau taip pat stipri.SV Ritės yra frezuotas iš ultralight G1 Aliuminio lydinio.Mūsų Oro Stabdžių Sistema, virtualiai pašalina backlashes naudojant išcentrinę ir magnetinės jėgos.Patogus, 80mm rankenos yra įrengta su minkšta irklas rankenos.Galima 6.3 1 ir 8.1-1 perdavimo skaičiumi, kad ritiniai yra technika universalus.Valstybės meno vilkite sistema, gali prašyti įspūdingas dešimt svarų vilkite slėgis, negirdėto dėl ritės dydį.Jei norite patirti kulminacija 60 metų mūsų ritės statybos technologija imtis Steez CT SV už nugaros.

-Naujas Kompaktiškas 70-Dydis

-Magnio Rėmas & Pusėje padengti

-Šviesos dar standžių

-SV Ritės (G1)

Oro Stabdžių Sistema,

-6.3 1 ir 8.1-1 pavaros perdavimo skaičius

-10 svarų vilkite slėgis

1. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus, labai labai ačiū.

2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai