Aliuminio Stebėti Stovėti Docking Station su USB C Hub Paramos 4K HDMI VGA TF Kortelę Belaidžio Įkrauti Nešiojamojo kompiuterio Stovas Office Žaidimas

Aliuminio Stebėti Stovėti Docking Station su USB C Hub Paramos 4K HDMI VGA TF Kortelę Belaidžio Įkrauti Nešiojamojo kompiuterio Stovas Office Žaidimas

w176042

Nauja

Yra sandėlyje

€209.99 €121.80
Vnt.

Žymos: stalas monitoriaus stovas, monitorių palaikymas, grindų monitoriaus stovas, mini wireless hdmi, bambuko display rack, hdmi splitter, Aliuminio Monitoriaus Stovas, satechi c tipo, du kartus mount, savininkas nešiojamas kompiuteris.

Aliuminio Stebėti Stovėti Docking Station su USB C Hub Paramos 4K HDMI VGA TF Kortelę Belaidžio Įkrovimo GK99 Savybės:

1. 11 in1 Tipas-C Multi-Funkcija Docking Station: monitorius stovi apima USB3.0 Prievado x 2 ,USB-C Port x 1(PD 60W Max) ,USB-C x 1 (USB3.0 dėžė) , 4K HDMI x 1, CF /atminties kortelė /TF atminties kortelių skaitytuvo lizdas x 1, VGA Port x 1, 3,5 mm ausinių lizdas x 1, RJ45 1000 Mbps LAN port x 1, belaidžio įkrovimo x 1, produktų built-in tipo c kabelio.

2. Suderinamas su pele, klaviatūra, USB, atminties ir kt.Aukštos rezoliucijos iki 4K @30Hz produkcija, greitas failų duomenų perdavimo, paramos belaidžio įkrovimo.

3. Stabili Duomenų Perdavimas: Dvi USB 3.0(5Gbps),Mėgautis greitai greičiu perduoti aukštos raiškos vaizdus, vaizdo įrašus ir panašūs failus , leidžia jums prijungti pele ir Klaviatūra, smartphone, išorinį Diską, planšetinius ir kietojo disko ar projektoriaus ect prietaiso . 1000Mbps Ethernet, užtikrina stabilų ir greitą tinklų jungtis.Paramos CF /TF/atminties kortelių skaitymas tuo pačiu metu!

4. Multi-funkcijos: Multi-port, unikalaus dizaino ,nedidelis ir lengvas ,nereikia surinkimas,lengva naudoti ,Plug-and-play".taip pat turi puikią šilumos sklaida.Suderinamas su daug sistemų.

5. 4K HDMI&VGA Duals sąsaja vaizdo išvestis: Išplėsti savo nešiojamąjį kompiuterį prie HDMI leido televizijos Max 4K UHD 3840×2160 @ 30Hz arba VGA ekranas iki 1080P, esant 60 hz Full High-definition.Kai HDMI ir VGA išvesties prievadas dirbti vienu metu, ekrane bus TIK dublikatas, o NE pratęsti, tačiau maksimali skiriamoji geba tiek uosto yra 1080P.

6. Duals USB-C Uosto ir Belaidžio Įkrovimo: Stiprus Energijos Palaikymas Galios tiekimo PD 3.0, USB-C Maitinimo Pristatymo Uosto Krovimo Nešiojamųjų kompiuterių ir Įrenginių, ir Maitinimui Prijungti Prietaisai.palaiko Galios Tiekimo max 60W.kitą usb-c uosto parama greitai-duomenų perdavimo greitis-5Gbps .Belaidžio įkrovimo paramos mobiliojo telefono 5W ar 10W.PASTABA:Šis doko stotis ateina be maitinimo, jums gali prideda prie pc adapterio laikiklio apmokestinimo.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Tipas-C daugiafunkcinis docking station

Medžiaga: aliuminio lydinys

Kabelio ilgis: 220mm

Video išėjimas: HDMI, VGA

Rezoliucija: 4K

Darbo temperatūra: nuo 0 iki + 45degC

Saugojimo aplinkos: nuo -10 iki + 55degC

Uosto: USB3.0 * 2,USB-C * 2,4 K HDMI * 1,atminties kortelės lizdas* 1,TF kortelės lizdas* 1,VGA * 1,3.5 LIZDAS * 1,RJ45 * 1,bevielio išvestis* 1

1 x daugiafunkcinis docking station

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.poligon-1.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai