3D Dramblys "PASIDARYK pats" Puzzle Žaislas, Kiekviena Detalė Yra Animacinių filmų Gyvūnų Medinės Dėlionės Suaugusiems Vaikams mokomieji Žaislai, gimtadienio Dovanos

3D Dramblys "PASIDARYK pats" Puzzle Žaislas, Kiekviena Detalė Yra Animacinių filmų Gyvūnų Medinės Dėlionės Suaugusiems Vaikams mokomieji Žaislai, gimtadienio Dovanos

w176007

Nauja

Yra sandėlyje

€15.46 €9.28
Vnt.

Žymos: montessori žaislas, mediniai medžiai, žaislai, las dėlionės, didelis puzzle 1000, kūdikių montessori, drrsses vaikai, medienos puzzel, amatų medienos, jigsaw makita, vystymosi švietimo žaislai.

Savybės :

1. Puikus Įdomus: Tai gamtos tematikos dėlionė padės jums mėgautis atpalaiduojančia laiko.Yra kelių dydžių, mūsų medinė dėlionė yra pagaminti iš mažų gabaliukų formos, kaip savanos gyvūnai ir augalai.

2.Premium Medžiagos: Ši medinė dėlionė yra pagaminti iš Formaldehidas-nemokamai liepų medžiaga, kurios savybės lygaus paviršiaus apdorojimo, ir tai yra aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, ir ten yra apsauginis sluoksnis po ekologiški dažai gydymas.Tai gali būti konservuoti dešimtmečius, pakabinti ant sienos, ar naudojamos vaizdinės reklamos tikslais.

3. Švietimo Įspūdį: dėlionės gali skatinti akies-rankos koordinacijos, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo įgūdžiai.

4. Pasakų Dovanų: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Suteikti jūsų mylimam žmogui valandos pramogų.

5. Moliuskas Savo mintis: dėlionės, galvosūkiai padės nuraminti savo protą.Įspūdį padeda mums tapti naujoviškas ir ji yra gera, interaktyvius žaidimus, tarp vaikų ir tėvų.Tai yra geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Techniniai duomenys :

Spalva: spalvotas

Medžiaga: liepų

Dydis(apie): A5 formato (148*210mm/5.83*8.27 in), A4 formato (210*297mm/8.27*11.69 in), formatas A3 (297*420mm/11.69*16.54 in)

Pakavimo Sąrašas:

Dėlionė*1?

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai