RC amortizatorius, Reguliuojamas Surinkti Pavasario Sklendė Pakaba Patobulinta Naftos Užpildyti Šoko 25-ZJ03 už 9125 RC Automobilių

RC amortizatorius, Reguliuojamas Surinkti Pavasario Sklendė Pakaba Patobulinta Naftos Užpildyti Šoko 25-ZJ03 už 9125 RC Automobilių

w175936

Nauja

Yra sandėlyje

€22.59 €18.74
Vnt.

Žymos: beta dviratį, "land rover" rc, rinkinys wpl, 9125 šokas, 1 14 rc sunkvežimių, huina sunkvežimis, sklendė aliejus, rc šokas, naftos šoko, 9125 automobilį.

[Aukštos kokybės medžiagų], korpusas yra pagamintas iš lengvų aliuminio lydinio ir nailono medžiagos.Ši medžiaga yra patvarus ir gali pagerinti bendrą našumą amortizatorius.Tai yra puikus atnaujinti pakeitimo aksesuaras.

[Pakuotėje 6] pakuotėje yra 6 amortizatoriai.Puikus 9125 rc sunkvežimių

[Specialios Konstrukcijos] alyvos pripildyti metalų poveikis yra skirta tough aplinkoje ir bet tvirtas keliai.Naudoti plieno važiuoklė velenas struktūra ir nepriklausoma anti-vibracijos sistema gali sumažinti poveikį nestabili diskai.

[Užpildymo alyva] viduje amortizatorius sudėtyje yra nedidelis kiekis alyvos.Siekiant geriau panaudoti smūgio absorbcijos efektyvumą, rekomenduojama pridėti reikiamą kiekį amortizatorius naftos, kiek reikia prieš naudojimą.

Spalva: juoda

Medžiaga: alloy + plastikas

Pakuotės Turinys:

6 x amortizatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai