Lauko Pėsčiųjų Karinės Shemagh Šalikas Taktinis Dykuma Arabų Keffiyeh šalikas arabų Medvilnė

Lauko Pėsčiųjų Karinės Shemagh Šalikas Taktinis Dykuma Arabų Keffiyeh šalikas arabų Medvilnė

w175744

Nauja

Yra sandėlyje

€6.33 €3.17
Vnt.

Žymos: arabų skarų, militari šalikas, karinės vamzdis šalikas, arabų vyrų shemagh, shemagh, dykuma karinės, shemagh taktinių kariuomenės, arabų šalikas, karvė suvenyrų, keffiyeh.

Arabų Shemagh Keffiyeh Medvilnės skara Skara Tan , Alyvuogių Žalia , BALTA-JUODA, Dydis 110 X 110 CM

Tai originali Aukščiausios Kokybės Arabų šalikai!Mėgaukitės šiuolaikinio stiliaus su šiuo Arabų skara, ji gali būti derinama su bet kokios spalvos ir stiliaus.

Šie Arabų šalikai, taip pat žinomas kaip Keffiyeh ar Shemags yra tradicinis Arabų simbolis dėvėti.Šis nuostabus ieškote tradicinių Arabų skara, žinomas kaip keffiyeh, priemonių, 110cm iki 110cm.Pasiūta iš austinės medvilnės, su kafiyah Ji rišti kutas baigiasi ir minkštųjų jaustis.Jį galima dėvėti kaip galvos skara ar kaklą.pagaminti iš plonos medvilnės ir tikrai patogūs dėvėti.

Arabų šalikas yra naujas mados dizaino, todėl jums jaustis kaip royal sheiks!Traškus spausdinti atrodo aštrių nuo t-shirts ir traukia atsitiktinis pagrindai kartu paprasta, aštrų stilių akimirksniu.

Pagaminti iš 100% medvilnės šis šalikas yra puikus žiemos padengti, nuolat jus šilta, o ieško madinga.Šis šalikas yra natūraliai šviežia, kvėpuojantis, minkštas ir šiltas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai