Pro 6D Plaukų Pratęsimo Mašina 2018 Aukštos klasės 6D plaukų jungtis Wig/Mergelių Plaukų Šukuosenų Jungtis Salonas

Pro 6D Plaukų Pratęsimo Mašina 2018 Aukštos klasės 6D plaukų jungtis Wig/Mergelių Plaukų Šukuosenų Jungtis Salonas

w175313

Nauja

Yra sandėlyje

€179.01
Vnt.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, hairnet, kokosų aliejus nemokamas pristatymas, 6d pratęsimo plaukų, difuzinė alyva, 6d pratęsimo, plaukų mergelių plaukų perukai, kokosų aliejus kinija, shangke trumpas perukas, tiesiai mergelių plaukų perukai.

6D plaukų priauginimas sistema yra revoliucinis plaukų diegimo produktas, kuris visiškai pakeičia plaukų montavimas, jis yra paprastas, saugus ir efektyvus. 6D plaukų priauginimas sistemą sudaro šie elementai: 1. Įdiegti mašina 2. 6D sagtį (su 10 metalinis vamzdis 1,5 mm skersmens, apie tai, Reikia papildomai įsigyti) 3. Pašalinimo Tiekėjas 4. 6D plaukų odelės( Reikia papildomai įsigyti) 6D plaukų priauginimas sistemos funkcijos: 1. Nenaudokite elektros nekenksmingas Aplinkai 2. 20 minučių montavimas visą galvą( 30-50 eilučių) 3. Ne, juostos, jokių klijų, Jokių cheminių, Nr. įrašai 4. Super lengva naudotis, tai 5. Nematomas 6. Daugkartiniai 7. Greitai pašalinti 8. Su plaukų Odelės, aukščiausios kokybės plaukų( Reikia papildomai įsigyti), Tinka visos nekilnojamojo plaukų priauginimas, tokių kaip virgin plaukai, Remy plaukų, nekilnojamojo žmonių plaukų išplėtimus.Besiūliai plaukų pratęsimo, nematomas plaukų pratęsimo, Prašome susisiekti su mumis citata 6D plaukų. (Atkreipkite dėmesį: visų tipų plaukai turi būti specialiai apdorojami) Pristatymo pakavimo sąrašas: 1times6D plaukų pratęsimo mašina, 1times6D plaukų sagtis šalinimo replės,

Funkcijos antrosios kartos mašina: antros kartos mašina ką tik buvo pradėtas, kuris yra pagerinti atnaujinti grįžtamojo ryšio iš vartotojų balsų dauguma. 1. 6D-2CP mėlyna + violetinė versija rankena yra modernizuotos, kad anglies pluošto medžiagą, kuri yra gana didelė kaina, bet lengvesni.Tai bus patogiau naudotis, ir patirtis geriau. 6D-2AP aukso + violetinė versija lydinio rankena 2. Naujai sukurta Plaukų įrengimo mašina (reikia papildomai pirkti, kaina 158USD), tai yra labai patogu profesinės salonas kūno pakartotinai įdiegti plaukų.sutaupyti laiko ir žymiai sumažinti darbo intensyvumo.Plaukų įrengimo mašina nuorodą: https://youtu.be/vcfOnVJp2D8 3. Plaukų diegimo sagtis atnaujinti, metalo jungtis plaukų mygtukas yra C formos hookless dizainas, kuris prisijungia tiesiogiai prie plaukų pluoštas ir yra arčiau galvos.Suma plaukų įvedė yra dvigubai kietesnis ir patogiau.C-formos sagtis anga yra padidėjusi, todėl lengviau naujokams dirbti.C tipo sagtis yra dvigubai stiprumo ir stangresnė.Plaukų mygtukas yra skirtas penkis ryšulius, o tarpas tarp plaukų ryšulių tampa didesnis, patogus, ir šampūnas yra patogiau, kuri leidžia kruopščiai išvalyti galvos odą.mes turime specialią parduoti už šio įrenginio plaukų, Jei norite, praneškite mums ilgio plaukų norite, (atsargų dydis:30cm/35cm/40cm/ 45cm/50cm/60cm/70cm) ir spalvų (inventorizacija galimos spalvos: natūrali pilka/šviesiai ruda/tamsiai ruda, jeigu norite kitų spalvų, gali būti pritaikytas, prašome palikti mums žinutę), Mes tiekiame yra plaukų nekilnojamojo plaukų, gali būti karšta garbanoti geležies arba karšto roll tiesiai, gali būti dažytos, gali dreifuoti Paprastai, Tai trunka apie 30-40 eilučių 6D plaukų, kad visą galvą. (10 wisps plaukų eilės) šiuo Metu plaukų gamyklos turi tik 6D plaukų atsargų black (1# ir 1B# spalvų).Kitos spalvos yra gaminamos pagal užsakymą, minimalus užsakymo kiekis 20 eilučių.Custom spalva gamybos laikas yra maždaug 5 darbo dienas.Paslaugų įsipareigojimą:

Mes tiekiame aukščiausios kokybės ir aptarnauti visų klientų.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų užsakymo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Ilgalaikius verslo santykius, mes siūlome didelį nuolaida mūsų nuolatiniams klientams, mes įsitikinkite, kad palikti didelis pelnas už mūsų pirkėjams.Mes didmeninės prekybos verslą, daugiausia turime patirtį, kad laivas prekės urmu visus pasaulius.

Vežimą:

1)Mes jums parengti savo prekes iš karto gavęs jūsų mokėjimą.Apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 1 iki 3 darbo dienų.

2).Užsakymus sveria mažiau nei 2 kg bus pristatymas registruotu oro paštu siuntinių tarnyba

Užsakymus didesnis nei 2 kg svorio bus DHL/FedEx/UPS/EMS visada buvo naudojami pagal šalį savo adresą, mes jums pasirinkti geriausią vieną tau.

3) Atkreipkite dėmesį, kad jums bus būti atsakingi už bet kokius muitinės rinkliavos, muitai, PVM, importo mokesčiai, specialių pristatymo mokesčius administruoja jūsų vyriausybė, ir tvarkymo mokesčiai.Jungtinės amerikos valstijos, Australija, Honkongas neturės jokių importo mokesčių.Jie nėra įtraukti į siuntimo išlaidas arba tvarkyti savo užsakymą, ir mes negalime įvertinti šių mokesčiai už jus.

Grąžinimo Politika:

Jeigu kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 3 darbo dienas nuo prašymo gavimo dienos, mes patvirtinti problemą ir priimti susitarimą dėl tirpalo su jumis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai