Round Square Akinių Rėmeliai Rankų Derliaus Visą Ratlankio moterys vyrai Recepto Akiniai Lengvi Retro mados Akiniai Aišku

Round Square Akinių Rėmeliai Rankų Derliaus Visą Ratlankio moterys vyrai Recepto Akiniai Lengvi Retro mados Akiniai Aišku

w17508

Nauja

Yra sandėlyje

€11.81
Vnt.

Žymos: toketorism recepto akiniai, aun akinius moterims, optiacal akinių rėmeliai, rėmo stiklo, lieti recepto akinius vyrams, f skaitymo akiniai vyrams, atago, colnels akiniai nuo saulės, mėlyna ramus akiniai, atveju oculus rift s.

SVEIKI ATVYKĘ Į PARDUOTUVĘ

Derliaus Nesutapimas Acetatas Akinių Rėmelius

Ačiū už patikrinti šiuos retro kadrų.Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės acetatas medžiagos ir buvo per mūsų grynas vertus poliravimo procesą.Populiariausių aspektas šie rėmai yra tai, kad jie turi unikalų nesutapimas lęšius.Mes turime 4 unikalių spalvų rinktis iš: juodas, skaidrus, pilka, raudona vėžlys.Jie gali būti dėvėti tiek vyrams, tiek moterims.Rėmai ateiti su demo objektyvai, kurie turi būti pakeisti su savo receptinių lęšius.Prašome laišką su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

P. S. Jei jums reikia recepto lenes su šiuo rėmai, mes galime tai padaryti, papildomų paslaugų jums, prašome susisiekti su mumis:)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai