8 Lemputės E27 Šviesos Šviestuvai Derliaus Pramonės Edison Liustra, Šviestuvas, Juoda Balta, neįskaičiuotos Lemputė AC85-265V

8 Lemputės E27 Šviesos Šviestuvai Derliaus Pramonės Edison Liustra, Šviestuvas, Juoda Balta, neįskaičiuotos Lemputė AC85-265V

w174697

Nauja

Yra sandėlyje

€31.24 €19.37
Vnt.

Žymos: modernus dekoro, šviestuvai lubų plokštės, užduotis žibintai, chandelie, lemputė e27 led, led lemputė, pakabukas šviesos cemente, burbulas liustra sidabrinė, šviestuvo šalyje, led varžtas.

Specifikacija:

Pakabukas Tipas: Sputnik Liustra

Įtampa: AC85-265V;

Lempos Lizdas: E27

Medžiaga: Metalas

Spalva: Juoda/Balta

Bazė: E27 Lemputės: 8 šviesos

Apšvitinti Plotas:10-20 kvadratinių metrų

Taikoma erdvė: svetainė / valgomasis / tyrimas / miegamojo / kita

Stilius: paprastas modernNote: Lemputės nėra įskaičiuoti!!!

Patarimai: 1. Už saugų ir patikimą įrenginio, įsitikinkite, kad elektros dėžutė, kurioje šis šviestuvas bus montuojamas yra tinkamai pritvirtintos prie struktūrinių valstybių pastato.

2. Visi laidai yra sujungti.Po išpakavimo, būti atsargūs, ne traukti su laidais, nes blogas ryšys gali būti.

3. Nejunkite elektros energijos, kol savo rungtynių yra visiškai surinkti.

4. Siekiant sumažinti gaisro ar elektros smūgio pavojų arba kūno sužalojimo, visada išjunkite ir atjunkite rungtynių ir leiskite jam atvėsti prieš pakeičiant lemputę.

5. Nelieskite lemputės, kai rungtynių yra įjungtas, ar pažvelgti tiesiai į dega lemputė.Laikyti degias medžiagas nuo šviečia lemputės.

Savybės: - creativ e formos natūralios spalvos

Šalies derliaus pramonės stilių, gražus kaimo stiliaus namų puošybai.

- Kreiptis į E27 lemputės ( neįtraukta)- Idealus apšvietimas, dekoro salonas, gyvenamasis kambarys, restoranas, kavos baras, koridorius, teminius šalis ir pan.

Pakuotė:

1x Lubų Šviesos

1x Nustatyti, montavimo įrankiai

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai