Nemokamai pirkinių! Eterinių aliejų, Naftos karalystė, grynas Anglijos Rožių eterinis aliejus 2ml Vietoje Balinimas

Nemokamai pirkinių! Eterinių aliejų, Naftos karalystė, grynas Anglijos Rožių eterinis aliejus 2ml Vietoje Balinimas

w174614

Nauja

Yra sandėlyje

€10.50 €6.30
Vnt.

Žymos: kiaušinių atakos, aroma magija, Aliejus, kosmetinis aliejus, drėkintuvas star, kamparo eterinis aliejus, brazilijos gydymas, brazilijos plaukų keratino gydymas, grynas eterinis aliejus, gwen stebuklas.

2635529371785850 Grožis Originalus Skystis JAV dolerių 6.81 /vnt JAV dolerių 6.86 /vnt JAV dolerių 6.86 /vnt JAV dolerių 6.79 /vnt JAV dolerių 6.93 /vnt JAV dolerių 6.86 /vnt JAV dolerių 6.88 /vnt JAV dolerių 6.78 /vnt JAV dolerių 6.67 /vnt JAV dolerių 6.86 /vnt JAV dolerių 6.88 /vnt JAV dolerių 6.74 /vnt JAV dolerių 6.93 /vnt JAV dolerių 6.93 /vnt JAV dolerių 6.67 /vnt.

Rožių aliejus - didina gerovę jėga

Buvimas eterinis aliejus, rožių 270 rūšių aromatinių medžiagų, jeigu nuostabus reakcijos su žmogaus kūno, todėl, kad, kai moteris gamina laimės kvapas aromato rožių.

Princesė Diana po pirmojo naudojimo, rožių aliejus, tada sušuko, "skirtingos, todėl gražus!"

Moteris turėtų būti bent butelį rožių aliejus Pagerinti nuotaiką psichologinių padarinių

Dėl švelnus savybių, rožės, rožių aliejus tapo toks lengvas antidepresantas, emocinės baimės, su kuriomis susiduria moterys, iš esmės, jums galima reguliuoti, siekiant pagerinti rožių aliejus.Be to, ji gali jausti, liesti panašaus ruožas laimės meilės džiaugsmo.

R ose eterinis aliejus - eterinis aliejus pasirinkimas įrašas

Balta Vandens daugiklio

Ne tik turi savo hormonų pusiausvyra, rožių aliejus, balinimas ir kitos poveikį, bet taip pat su erškėtuogių aliejus ir skatina odos atnaujinimo funkcijos.Derinys bo-ąją, Balta Vandens daugiklio.

Natūralių odos priežiūros produktų saint suteikia unikalią patirtį, fizines ir psichologines

Jungtinė Karalystė rožių aliejus

Žinomas kaip "aliejus po." Grožio būti iš naujo cognized į Baltą Vandenį, pagerinti moterų savijautą, kiek žinoma, gali nuraminti ir remonto odą, pagerina odos gynybos.

Balti Vandens, skiesti vietoje

Baltos odos, skiesti vietoje;

Nuraminti, remontas odai, ypač sausai, senstančiai ir jautriai odai.

Padidinti moteriškumą

Turtingas aromatas rožės gali išgydyti traumas, Pabusti Moterų savimonė, padidinti pasitikėjimą savimi, sustiprinti žavus moteriškumas.

Reglamento mo ot, kad sukurti romantiška

Silpnumą ir malonus aromatas, suteikia teigiamos energijos.

Sukurti saldus, romantiškas , gamtos žavesio kupiną žavinga.

Geriausias pasirinkimas - Erškėtuogių Aliejus

Erškėtuogių aliejaus sudėtyje yra nesočiųjų riebiųjų rūgščių, ypač linolo rūgštis y, sklandžiai raukšles, išnyks randus, yra daug vc, yra minkštas ir drėgnas, balina odą.

Erškėtuogių aliejus ir rožių aliejus, rožių papildoma praskiestų rožių aliejus yra geras pasirinkimas.

Eteriniai aliejai odos priežiūros Daren Kodai

Hana:

Pirmyn priežastis: Baltas Vanduo

"Kvapas rožių aliejus be to, labai geras kvapas ne, ypač ryškių spalvų, švelnaus stimuliacija, masažas kelias minutes fter yra absorbuojamas per odą.Tai nenuostabu, Eterinių aliejų!

Wesley:

Rekomenduojama priežastis: aromatiniai ir malonus

"Smilkalų, kambarys pilnas saldaus skonio.Paprastai nukrenta du lašus rožių eterinio aliejaus ant medvilninio, dėl liemenėlė, malonus aromatas ir ilgai, leidžia nuotaiką galima ateina malonumo."

Esmė senovės meno Archyvas

Anksti ryte, konkurso žiedlapių svetainės pasirinktą, išgaunamas su šimtmečius distiliavimo plitimą, 3000-5000 kilogramų rožių žiedlapių ekstrakto vienam kilogramui rožių aliejus, rožių aliejus, todėl ypač vertinga.

Gavyba eteriniai aliejai, rožių aliejus, kokybė menas vaidina svarbų vaidmenį, operatoriaus patyręs išgauti rožių aliejus, norint gauti nuostabų prabanga.

Baltos odos senėjimo

Nuplaukite veidą ryte, 2 lašus rožių lašai į šiltą vandenį su rankšluosčiu, kad nuraminti veido, naudokite baltos spalvos.

Drėkina odą išnyks baudos linijos

4 lašai, rožių aliejus ++, veido masažas.

Pridėti moteriškas žavesys

Lašas 2 lašus rožių ant popieriaus, medvilnės, p rankena kairėje pusėje liemenėlė, su temperatūra gali būti kvapnus.

Mėnesinės sumažinti dismenorėja

6 lašus rožių aliejaus ++pms pilvo masažas, mėnesinės nustoti naudoti.

Produkto Pavadinimas: Rose

Botaninis Pavadinimas: Rose Damascene

Gavybos Šaltinis: Gėlių

Ekstrahavimo Metodas: Distiliavimas

Kilmės vieta: Jungtinė Karalystė Specifikacijos

[Apžvalga]

Net geležtėmis, dantytomis daugiausia dobilai, spalva, daugiausia raudona, rožinė, pakabinti iš anksčiausiai iš Bulgarijos, šiuo metu Prancūzijos, Turkijos, Maroko Jieyou sodinti, eteriniai aliejai, išgauti iš riebalų ir Prancūzija žiedlapiai, neryškiai geltona, derlius šiek tiek daugiau nei 100 kg galima ; pagaminti 50 gramų, ir paprastai apie vieną kilogramą prašoma kaina būtų apie 300 000.

Kurių kilmės šalis yra Bulgarija, Turkija \"Damask Rose\" (R. Damascena), taip pat žinomas kaip turkijos rožė, bulgarų rožė, tai saldus aromatas ; išaugo naftos gavyba, bet, kad įvairių rožių, visos siekiant gauti Damasko rožių naftos gavyba yra ; brangiausia, ir \"bulgarijos Rose Otto naftos\" (Buigarian Rose Otto) sakė.Žemoje temperatūroje (15 laipsnių Celsijaus iki 18 laipsnių), eteriniai aliejai blizgus paviršius sudarys ploną sluoksnį vaško kristalų rožės; rankinio temperatūros normalios.Rožių eterinis ; aliejus-pagrindinė sudedamoji dalis: citronelolis, geraniolis, nerolio, Fang catalpol farnesol, eugenolis, eugenolis, metilo eteris, rožių oksidas , neroli eteryje ... 2000 visi kiti statiniai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai