Mini Belaidės "Bluetooth" Automobilio Handfree 3.5 mm Transliacijos A2DP Belaidžio Auto AUX Audio Adapteris Su Mic Automobilio Stereo Telefoną, MP3

Mini Belaidės "Bluetooth" Automobilio Handfree 3.5 mm Transliacijos A2DP Belaidžio Auto AUX Audio Adapteris Su Mic Automobilio Stereo Telefoną, MP3

w174587

Nauja

Yra sandėlyje

€5.62 €3.43
Vnt.

Žymos: tv0ne live transliacijos, audio streaming player, 94 7 garso transliacijos, free garso transliacijos, hifi garso transliacijos prietaisas, garso transliacija, universalus streaming audio, ary naujienos live garso transliacijos, e90 garso transliacijos, garso transliacijos prietaisas.

Šis Bluetooth Imtuvas leidžia sujungti klausytis bet kuriuo "Bluetooth" įjungtas prietaisas.

Jis veikia, yra prijungtas prie garsiakalbio, yra ausines ar audio sistemos pasirinkimo, ir yra

suporuotas su muzikos grotuvu, "Bluetooth" ryšiu.

Kai sudaroma ryšio pora, vartotojai gali mėgautis muzika ne jų bus!

Instrukcijos:

Prijungti "Bluetooth": Ilgai paspauskite vidurinį mygtuką, kol jūs pamačiau, mėlyna ir raudona lemputė mirksi pakaitomis,tada naudoti jūsų telefone, paieškos ir prijungti "bluetooth"

Išjungti: Ilgai paspauskite vidurinį mygtuką tris sekundes kol raudonos ir mėlynos šviesos dvigubą blykstę

Kalbos perjungimas: Dukart spustelėkite vidurinį mygtuką, norėdami pereiti tarp Kinų ir anglų kalbomis Funkcijos: 1.Lengva naudotis: Tiesiog prijunkite savo garsiakalbis arba lrį su mūsų prietaisą, iš karto paversti savo garsiakalbis arba lrį į mados belaidžio "Bluetooth" garsiakalbis arba lrį. 2.Belaidžio Žaisti: Šalinti rūpesčius laidiniu ryšiu, belaidžiu ryšiu ir perdavimo, vartotojas gali mėgautis high fidelity muzikos bet kurioje vietoje, patalpų bevielio ryšio valdymo. 3.Nešiojamų Dizainas: Mini dydžio su clip dizaino funkcija nešiojamų gali jums atlikti juos bet kurioje vietoje norite. 4.Parama "iPhone", "Android" telefono, kitų išmaniųjų telefonų su "Bluetooth" A2DP funkcija. 5.Suderinama su namų stereo / garsiakalbis, automobilių muzikiniai centrai, ausines, kuris yra su 3.5 mm garso įvesties.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai