Audinio Skustuvas Defuzzer Depiller USB Įkrovimo Korp Valiklis

Audinio Skustuvas Defuzzer Depiller USB Įkrovimo Korp Valiklis

w174144

Nauja

Yra sandėlyje

€16.99 €11.21
Vnt.

Žymos: cleaner medžiaga, audinio skustuvas, audinio žoliapjovės, pašalina korp nešiojamų, barkcloth, audinio skustuvas, korp remov, elektros korp, elastingas audinys, medžiaga, korp roller.

Kulka Taškų: 1、Stipri Siurbimo: audinio skustuvas funkcijos nerūdijančio plieno neto, todėl ne pilling įmanoma, ir ji yra stipri siurbimo, kuris negadina drabužių, todėl galite pašalinti korp drabužius su vienu insulto.

2、Premium Ašmenys: audinio skustuvas funkcijos 3 lapų ciklonas ašmenys, greitai greičio, didelių akių, greitai skutimosi.Mikro-arc korio plieno paviršiaus apsauginį tinklą, gali veiksmingai izoliuoja peiliukai, todėl korp šalinimo lengvai ir saugiai.

3、Apsaugoti Drabužius: audinio skustuvas funkcijų, aukštos kokybės peiliai, ir mikro-arc korio apsauginius tinklus tinka drabužių, todėl audinio skustuvas sugauti lints didelėje srityje, ir tai gali apsaugoti drabužius.

4、Lengva Atlikti: Galima įkrauti per USB, patogu nešiotis, galima naudoti, kai baterija įkraunama.

5、Paprastas valdymas: Vienas klavišą, norėdami įjungti audinio skustuvas, paspauskite disko jungiklis lengvai padaryti jį dirbti.Yra jungiklis, mygtukas ant audinio skustuvas, kuris gali būti įjungtas vienu klavišą, norėdami išvengti slydimo ir palietus jungiklį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nerūdijantis plienas+ABS+PC

Spalva: balta

Dydis: apie 188.3 mm*70mm*74.6 mm/7.41*2.76*2.94 į

Vardinė įtampa: 3.7 V

Įkrovimas: USB įkrovimas

Triukšmas: mažiau nei 75 decibelų

Naudojimas: megztinis kailis, pliušinis žaislas, T-marškinėliai, vilnoniai paltai, pagalvė, antklodė, sofos, pagalvėlės ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1*Audinio Skustuvas(usb)

(Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.)

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai