Ponios Drobė Sportbačiai Pora Shoes Butas Atsitiktinis Batai Moterų Avalynė Raudona Balta Kvėpuojantis Laisvalaikio Bateliai 35-44

Ponios Drobė Sportbačiai Pora Shoes Butas Atsitiktinis Batai Moterų Avalynė Raudona Balta Kvėpuojantis Laisvalaikio Bateliai 35-44

w173906

Nauja

Yra sandėlyje

€13.24 €7.95
Vnt.

Žymos: patentų raudona butai, n batų, rudi batai žmonos, myntra batus moteris, moterų sneaker, laisvalaikio sneaker, juodos ir sidabro sportbačiai bateliai, homa batus moteris, atsparus smūgiams sneaker batų, raudona balta butai.

Mes teikiame tiesioginio laivybos paslaugas.Jūs galite palikti vardas, pavardė, adresas ir telefono numeris gavėjas www.poligon-1.lt, kai jūs įdėti savo užsakymą.Užsakymas bus išsiųstas.

Mes galime pasiūlyti didmenines kainas urmu užsakymus.

Mes geriau aptarnauti mūsų tiesioginis pristatymas klientams, įskaitant trumpesnį apdorojimo laikas ir laiku pakuotės sekimo.

Zh

Apie garantija

Zh

Mes garantuojame, kad jūs galite grąžinti elementą po pirkimo, dėl bet kokios priežasties, net jei jums tai nepatinka.Tada galite gauti visą kompensaciją arba pakeitimo.Tačiau norėtume priminti jums, kad jūs turite atkreipti grąžinimo laivybos kaina.

Zh

Apie atsiliepimą

Zh

svarbu! !! !!Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto.

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir gauti visus 5 žvaigždučių vertinimus.Būsime labai dėkingi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai