POPFEEL #Rožinė Muhly Romantika | 7 Spalvų Akių šešėliai su Šiltos ir švelnios Spalvos | Akių Makiažo |

POPFEEL #Rožinė Muhly Romantika | 7 Spalvų Akių šešėliai su Šiltos ir švelnios Spalvos | Akių Makiažo |

w173721

Nauja

Yra sandėlyje

€7.01 €4.91
Vnt.

Žymos: komplektas rožinės spalvos akių šešėliai, šviesiai rožinės spalvos akių šešėliai, makiažas popfeel, diamond makiažas, eyeshadow pallete raudona, žalia raudona eyeshadow, mac eyeshadow raudona, žiaurumas nemokamai makiažas, matinis raudonos spalvos šešėliai antakiams, šešėliai rose.

POPFEEL Paletės Eyeshadow įsimylėti Makiažas Cruelty Free Ilgalaikis 7 spalvų

7 SPALVŲ AKIŲ ŠEŠĖLIŲ paletė kviečia naujas romanas, kurį spalvos akys, su romantiška nuotaika ir saulėlydžio žara, kad tilptų visi NEPRILYGSTAMA TEKSTŪRA: Minkšta tekstūra kavinė ir mirguliavimas ir šviesa, ir, aišku, švyti blizgučiai tipo perlas.NAUJAS DIDELIS BLIZGUS BRANGAKMENIS: Su aukštos skaidrus blizgučiai ir aukštos technologijos daro blizgantis blizgus švyti NAUDOJIMAS: Taikyti švelniai aplink akis, naudojant pirštu arba teptuku.Už Brangakmenis šešėliai pirštais ilgiau paraiška PATARIMAS: Kad šešėliai gali būti taikomi visą voką arba kaip nurodė spalvos.Naudoti šešėliai pagal savo skonį!Bet kada, bet kur jūs norite, kad jūsų išvaizdą, būti ypatingas

PASTABA: 1.Pls nesuteikia mums 1star iki 4 žvaigždučių .jūs galite susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą dėl produktų,mes stengiamės jums padėti.išsiųsti ar grąžinti ar suteikti jums nuolaidą ir dovanų. (1).Jums gali būti pažeistas produkto, arba gal praleisti savo produktą, ar produkto kiekis, yra neteisinga, arba siunčiama negerai produktas jums.Prašome neatidaryti ginčą, jei turite bet kurią iš pirmiau išvardytų aplinkybių.Prašome susisiekti su mumis pirmą, grąžinti pinigus, arba vėl yra gerai. 2. Negavote sklypas,pls susisiekti su mumis, arba atidarykite ginčų ,mes grąžinsime jūsų pinigus ir suteiks jums nuolaidą kitam užsakymui, pls pasirinkti priežastis : (1). "Asmeninių Priežasčių". (2). "Lengva grįžti". (3). "Laivybos metodas buvo ne taip, kaip aprašyta", Jei jūs suteikiate mums 1star 3 žvaigždės ir blogų atsiliepimų, mes negali išsiųsti produktą nemokamai jums, nebuvo nuolaidos ir dovanos.Dėkojame už jūsų suprasti mus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<