U Formos Nėščiųjų Pagalvės Motinystės Kaklo Ir Stuburo Apsaugos Pagalvės Nėštumo Kaklo, Nugaros Miegoti Pusės Pagalvę Paspaudę Miegamoji

U Formos Nėščiųjų Pagalvės Motinystės Kaklo Ir Stuburo Apsaugos Pagalvės Nėštumo Kaklo, Nugaros Miegoti Pusės Pagalvę Paspaudę Miegamoji

w173585

Nauja

Yra sandėlyje

€4.04 €2.91
Vnt.

Žymos: bambuko pluošto pagalvės, diržas v, siuvinėjimo pagalvė, motinystės korsetas viso kūno, nėščios moterys, nėštumo pagalvių užvalkalus u formos, medžiaga nėščioms moterims, grindų pagalvės, nėščia pagalvę kelionė, nėščia pagalvės krūtinės.

U Formos Kaklo Nugaros Miegoti Pusės Pagalvę Paspaudę Kabina Kaklo Ir Stuburo Apsaugos, Pagalvės, Pagalvėlės, Sveikatos Priežiūros

Aprašymas:

Trečdalį savo gyvenimo laiko praleido be miego, pagalvę galima sakyti, kad kartu su mūsų ilgiausiai partneris.

Pasirinkti tinkamą pagalvę, ne tik garantuoti mums gero nakties miego, bet ir nustatyti kokybę, mūsų poilsio darbiniame gyvenime.

Jei jums pabusti rasti, kad jūs negalite judėti jūsų kaklo ar savo pavargusius nugaros, Jis galėjo būti pagamintas iš netinkama pagalvė.

Pasirinkite pagalvę, kuri sutampa su žmogaus kūno mechanikos, dizaino, naudingas kaklo slankstelio vidurį, taip pat ir fiziologija vertebration, gerai mūsų sveikatai.

Poveikis pagalvė yra išlaikyti mūsų kūno kaklo fiziologinių radianais neturi būti deformuoti, kai miega.

Savybės:

Suderinamas su žmogaus kūno mechanika dizainas.

Patentuotas dizainas, paramos apsaugoti kaklo ir stuburo.

Sureguliuokite miego padėtyje, plėtoti miego kokybę.

Zip-up nuimamas užvalkalas.

Griovelių dizainas, be gniaužimas prie ausies, kai miegoti ant šono.

Specifikacija:

Dydis: Long Arm 55cm/21.65" trumpasis petys 45cm/17.72" Storis 14cm/5.51"

Pakuotė: OPP Krepšys

Spalva: Balta

Taikoma Žmonių Taikymo Sritis: Nėščioms Moterims, Šono Miegoti, Kelionės Lėktuvu, Automobiliu, Plaukeliai, Moterų, Vyrų.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Pusės Miego Pagalvės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai