4cm Transformatoriai Žaislai Kartų War for Cybertron: Apgulties Micromaster Wfc-S18 Soundwave Spy Patrulių 2 Pak Veiksmų Pav.

4cm Transformatoriai Žaislai Kartų War for Cybertron: Apgulties Micromaster Wfc-S18 Soundwave Spy Patrulių 2 Pak Veiksmų Pav.

w173271

Nauja

Yra sandėlyje

€19.23 €14.43
Vnt.

Žymos: patrulių mažylis, apgulties war for cybertron, team fortress 2 veiksmų skaičiai, fx070c, astrotrain transformatoriai, cybertron, aoyi mech, earthrise, patrulių leteną žaislas, robotas spy.

Doos maat: ongeveer 4*12*23cm

De figuur hoogte ongeveer 4cm

Pak voor 8 +

Materiaal: Plastikiniai

Sukurti galutiniam mūšio lauke - kartų Karas Kibernetinio Tron trilogija pristato platus ekosistemą kolekcines duomenys ir ginklų priedai. (Kiekvienas parduodamas atskirai.Pagal galimybes).

Funkcijos klasika G1 ženklų - suaugusiųjų gerbėjai nostalgiškas originalus Transformatoriai, animacija ir vaikai atranda klasikinių simbolių, pirmą kartą gali pasidalinti ir patirtimi įdomu žaisti modelius tarp Kartų.

Įdomus 2-Pack - apima laserbeak ir išdraskyti žaislų, kad konvertuoti į šarvus.Naudoti ginklą uostuose dėl kitų Apgulties sumos (neįtraukta) pridėti šarvai režimu.

Nuostabus konversijos - konvertuoti lazeriai ir išdraskyti į V1 sonicsurge drone šarvai režimą ir V2 sonicsurge drone šarvai režimas, 4 ir 7 paprastus veiksmus.Paprasta konversijos vaikams ir suaugusiems nuo 8 metų, ir iki!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai