Vektoriaus Optika 25mm 1 colio Žemas / Vidutinis / Aukštas Weaver Picatinny Riflescope Kalno Žiedas 4 Varžtais, Tinka Ginklą uoksai

Vektoriaus Optika 25mm 1 colio Žemas / Vidutinis / Aukštas Weaver Picatinny Riflescope Kalno Žiedas 4 Varžtais, Tinka Ginklą uoksai

w17324

Nauja

Yra sandėlyje

€9.20
Vnt.

Žymos: didelis šautuvas taikymo sritis, apsaugos picatinny, adapteris suderinta, taikymo sritis, bipod, kaklo slidinėjimo, bdc taikymo sritis, riflescope hakko, barska taikymo sritis žiedai, vektoriaus regos maverick.

Pasakykite man (ar modelio variantas, pasirinkti modelio L/M/H), kuris iš jūsų norėtų turėti, kai jūs perkate jį

Vektoriaus Optika 25.4 mm Vieno Colio Šautuvas taikymo Sritis Weaver Kalno Žiedas (SCOT-52)

21mm Weaver Mount Bazės, Full Metal, 25.4 mm, Vieno Colio Skersmens Vamzdžių Skersmuo: 25.4 mm (vienas colis) Už 21mm picatinny rail arba weaver geležinkelių 25.4 mm vieno colio šautuvas taikymo sritis, žibintuvėlį arba lazerinio taikiklio ir pan Didelio patvarumo aliuminio lydinio, juodos spalvos matinis skirta šaunamųjų ginklų

ŠKOTAS-52L 25.4 mm Žemo Profilio Weaver Kalno Žiedas Aukštis (nuo dugno žiedas centras): 22 mm (0.9 colio) Žiedo plotis: 21mm (0.8 coliai) Svoris (neto): 57g (2.0 unciją)

ŠKOTAS-52M 25.4 mm Vidutinio Profilio Weaver Kalno Žiedas Aukštis (nuo dugno žiedas centras): 26mm (1.0 colio) Žiedo plotis: 21mm (0.8 coliai) Svoris (neto): 61g (2.1 unciją)

ŠKOTAS-52H 25.4 mm aukščio Profilis Weaver Kalno Žiedas Aukštis (nuo dugno žiedas centras): 30mm (1.2 colių) Žiedo plotis: 21mm (0.8 coliai) Svoris (neto): 66g (2.3 unciją)

Taikymo sritis Vieno Colio & 25.4 mm Vienas Gabalas Didelis Suderinta Kalno Žiedas 11mm Suderinta JAV dolerių 13.00 /vnt.

VO 30 / 25.4 mm, 1 colio Vieną Trumpą taikymo Sritis Weaver Kalno Matyti-per JAV$ 14.00 /vnt.

Šautuvas taikymo Sritis 30mm ir 1 Colio Vienas Gabalas Console Weaver Mount w/ Integruotas Žiedai Aksesuaras JAV dolerių 17.00 /vnt.

VO 1" & 25.4 mm Pratęstas Vieną Sritį Suderinta Kalno Žiedas tinka 11mm Geležinkelių JAV dolerių 13.00 /vnt.

Vektoriaus Optika 30mm Vienas Gabalas Didelis Suderinta Riflescope Kalno Žiedas w/ Anti Atatranka Pin JAV dolerių 17.00 /vnt.

VO 30mm Vienas Gabalas Suderinta Šautuvas taikymo Sritis Mount Žiedai su Top Picatinny Rail JAV dolerių, 18.00 /vnt.

Riflescope 30mm & 1" Mažas Suderinta Kalno Žiedas / 11mm Bazės Pritaikymas Winchester Gamo Arbaletas JAV dolerių 9.00 /vnt.

Suderinta su Weaver Stove Rail Mount 11/21 Adapteris Tinka Winchester Gamo ir pan JAV dolerių 12.00 /vnt.

Kontaktinė Informacija

Šanchajus Sunclear Vector Optics Co.,Ltd

Ponas Xulei Duan(Alanas)

Kompanijos Politika: Siekti Klientų Pasitenkinimo

Turime ilgametę patirtį, nuo tarptautinės tvarkos visame pasaulyje.Galime pristatyti užsakymą į APO Langelį.Mes bus sujungti laivybos išlaidų už įvairių daiktų pirkimą.

Prieš Pristatymas

Mes pristatyti prekę pirkėjui per vieną arba dvi darbo nagrinėjimo dieną, kai mokėjimo išvalytas.Mes patikrinti užsakymu atsargiai, prieš siunčiant jums.

Mes pakuotės užsakymo na sunku su normalios išvaizdos, kuris yra lengva savo užsakymą patvirtinimo.Jei jums reikia papildomos prašymą pateikus pakavimo prašome mus informuoti ne pirmą kartą.

Jei įmanoma, prašome pateikti mums jūsų telefono numeris tik tam, kad savo vietos po biuro poreikius.Tuo atveju, jei nėra ir negali pasiimti elementą prie jūsų buvimo vietos laiku, post office, gali skambinti jums už priminimą (Daugiausia, laiškų vežėjas bus tik įdėti skelbimą).

P. S: Mes išlaikyti aukštą saugumo ir konfidencialumo mūsų klientams darbuotojų informacijos.

Pristatymas Režimas

Mes daugiausia naudoti EMS ir Oro Užsiregistruoti Pašto visame pasaulyje laivybos.Jie valdo pašte visame pasaulyje.EMS Express gali būti stebimi dėl EMS svetainės (Kinija Post Office) ir vietiniame pašte.Oro Registre Paštu galima stebėti savo vietos post office.Tiek reikia, kad jūsų parašas priimti.

Jeigu jums reikia takelio numeris, prašome siųsti e-mail ar palikti pranešimą įsigijimo.

Mes taip pat gali naudoti kitų express pristatymas, pvz.: UPS, DHL, "FedEx" ir TNT ir pan., o išlaidos bus didesnės.Jums turi susisiekti su mumis pirmą, jei jums reikia minėta paslauga.

Krovinio draudimas yra neprivalomas, ir jis yra iki kliento.

Jei jums reikia žinoti, išsamiai skino pristatymas, prašome siųsti mums pranešimą.

Pristatymas Laikotarpis

Apskritai, Kinų EMS Express trunka apie 2-4 dienas iš Kinijos į Azijos šalyse, apie 3 iki 6 dienų į Australiją, JAV ar maždaug nuo 5 iki 10 dienų, kad Euro žemyne ir apie 6-12 dienų į Pietų Ameriką ir kt.Galima pastebėti, kad kai kuriose šalyse ar vietų gali užtrukti ilgesnį laiką.

Laivybos laikas gali atsitikti, kad tam tikra išimtis, nes custom patikrinti ir pašto nepriežiūros.Jūs galite susisiekti su mumis, jei jūs neturite jį reguliariai dienų.Mes pirma, patikrinti, ar ji su kelio numeris.Jei jis neveikia, mes atsiųsime kelio programą knygoje " post office, kuris vyks keletą dienų gauti atsakymą.Tai yra normalus stebėti pažangą, nustatyti Kinijos Post Office.

Palyginti su Honkongas Po Paslauga, Kinijos Kinijos Oro Registrą, Paštą, kuris yra pigesnis ir lėčiau nei EMS Express yra keista, laivybos ir pristatymo laikotarpis (daugiausia dėl to, kad tarptautinio skrydžio).Kartais greitai, per 7 dienas, o kartais vėliau kaip likus 21 dienai.Be to ji yra labai menka ir prasta informacija apie krovinio būklę.Mes turime daug atvejų, kad net ir klientas gauna prekę, sistema post office vis dar pasakoja, kad tai buvo tiesiog išsiųstas iš Kinijos prieš keletą dienų.Tokiu atveju, mes nuoširdžiai tikimės, kad klientai gali laikyti šiek tiek daugiau kantrybės už galimą vėlavimą, nes mes jų negalime kontroliuoti siuntimo greitis post office ir custom spaudai.Labai ačiū iš anksto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai