NIORFNIO 1 mw iki 5w Dažnių 76 108MHz TNC jungtis FM radijo transliavimo siųstuvo NINE-T. R1 Trumpas Gumos antena

NIORFNIO 1 mw iki 5w Dažnių 76 108MHz TNC jungtis FM radijo transliavimo siųstuvo NINE-T. R1 Trumpas Gumos antena

w173048

Nauja

Yra sandėlyje

€8.36
Vnt.

Žymos: transliacijos, hf sdr antena, rtl sst, signstek fm siųstuvas, nemokama radijo siųstuvas, fm, fm transliacijos, jungtis tnc, apatinės kelnės nine, fm radijo stotis.

NIORFNIO 1 mw iki 5w Dažnių 76 108MHz TNC jungtis FM radijo transliavimo siųstuvo NINE-T. R1 Trumpas Gumos antena

Savybės:

Gumos Ducky antenos (ar Gumos Ančių oro), yra elektra trumpas monopole antenos, kuris veikia panašiai kaip bazė pakrautas plakti antena ir yra uždaromos, gumos ar plastiko striukė apsaugoti antenos.[1] Elektra trumpas antenos yra dažnai naudojami nešiojamuose įrenginiuose dėl vieno ketvirčio bangos ilgio elementas, būtinas rezonansas tiesinis elementas virš žemės plokštumoje, dažnai yra per ilgas, patogus nešiojamas operacija.Praėjus daugeliui metų po jo išradimas 1958, Gumos Ducky antenos tapo antenos pasirinkimo daug nešiojamų radijo prietaisų, įskaitant walkie-talkies, ir kiti nešiojamieji siųstuvai-imtuvai, skeneriai, GPS imtuvus, ir bet koks kitas prietaisas, kuriame saugumas ir patikimumas yra viršesnės už antenos pajėgumų.

----Iš Iš Vikipedijos

Šis gumos ducky antena nėra skirta FM siųstuvai, nuo 1 mw iki 5w, prijungus prie siųstuvo įrenginio.Tai padės perduoti signalus iš siųstuvo, ir jūs galite gauti signalus su FM imtuvas, pavyzdžiui, FM radijas, garsą girdėsite transliuojamas iš FM siųstuvas.

Kaip pasirinkti radijo? 1.Jei jūs tiesiog klausytis vietinės radijo programos,pasirinkite FM-AM dviejų juostų, jei norite klausytis radijo programų iš vidaus ir tarptautinio tolimojo, reikia pirkti su multi-band trumpųjų radijo. 2.Jei esate radijo mėgėjams, kurie mėgsta klausytis aukštos kokybės muzikos , prašome pasirinkti, FM stereo radijas, DSP radijas. 3.Jei jūs klausytis radijo namie, rekomenduojama rinktis didesnį dydį darbalaukio radijo, ir geriau elektros veiklos. 4.Pasirinkite taikoma funkcines savybes, patikima kokybė, patraukli kaina ir geras aptarnavimas po pardavimo produktų. 5.Jei gyvenate miestuose,jūs galite pasirinkti, FM stereo radijas.Nes yra daug FM Transliavimo stotis mieste.Jei jūs gyvenate kalnai ir kaimas,prašome pasirinkti trumpųjų ir didelio jautrumo radijas.Nes galite negauti FM ,AM,TV garsą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai