4 Colių 22 Dantų Karbido Smulkių lentpjūvių Šlifavimo Disko Drožyba Culpting Drožyba, Medžio Pjūklai Įrankių Priedai

4 Colių 22 Dantų Karbido Smulkių lentpjūvių Šlifavimo Disko Drožyba Culpting Drožyba, Medžio Pjūklai Įrankių Priedai

w172317

Nauja

Yra sandėlyje

€10.84 €6.83
Vnt.

Žymos: pjūklą mini, 4 colių pjūklą, baterija pjūklą, pjūklą makita, pjūklą, matė, pjūklą belaidžius, grandinės mini saw, electr pamačiau, pjūklą mažas.

4" Kampinis Šlifuoklis Diską 22 Danties pjauti grandininių Pjūklų Drožyba, Medienos, Plastiko

- {Paprasta Naudoti}--Tinka 4" (100mm) arba 4-1/2" (115mm) ir 125mm metrinių kampo šlifavimo.Šie peiliai yra naudojamas ant disko arba kampo šlifavimo.

- {Platus}--Labai lenkta darbu, kaip viduje dubenys, pjovimo diskai, dervos, metalo pjovimo diskai fanera, melamino, medžio, akmens, metalo, plastiko pjovimo ir greitai atliekų šalinimo.Grandinės gali būti arba būti aštrus, naudojant grandininių pjūklų failą arba pakeisti taip, kaip reikia.

- {Viduryje Skylę Dydžių}--Lancelot ir Ginklanešys yra su trijų centro skylę dydžių.Jungtinės KARALYSTĖS rinkos dviejų labiausiai paplitusių 5/8" (16mm) .

- {Grandinės Funkcijas}--grandinės circlet susideda iš eilės kairės ir dešinės dantys,Visas mūsų peiliai turi dvigubai reguliariai dantų, dėl peilių įjungimas savo kelią per sunkiausia, miškai ir kiti minkšti spalvotųjų metalų medžiagas.kartu su greičio kampas malūnėlis sukasi nuo 10,000 13000 rpm.

- {Saugos Naudoti}--Turėtų ašmenys nukentėjo nagų arba gabalėlis vielos, medienos, daugumoje atvejų tai bus sumažinti per kliūtis.Jei ne, poveikis bus sukelti grandininę sustabdyti, o diskai pasukti pateikimas vartotojui įspėjimą, sustabdyti kampas malūnėlis.Tai yra pagrindinis saugos funkcija, kuri iš esmės pašalina kyšis ir privalomas.Visi mūsų tinklai yra lengvai aštrus su 5/32" (4mm), grandininio pjūklo byla.

Produkto savybės:

- Paverskite savo šlifuoklis į drožybos įrankių.Universalus pjūklo grandinės cutter.Siūlo nepaprastą sklandžiai supjaustyti.Gabalai bet kuria kryptimi.Puikiai tinka didelių medienos šalinimo ir ranka formuoti į skulptūrų ar drožyba.Taip pat neįkainojama statybininkai, santechnikai ir elektrikai

Informacija:

Medžiaga: Plienas

Skersmuo: 4" (100mm)

Pavėsinė dydis: 5/8" (16 mm)

Maksimalus greitis: 14000rpm

Tinka: 4"(100mm) arba 4-1/2"(115mm) Kampas Malūnėlis

Pakuotė:

1 x Šlifavimo Diskas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai