Namų ūkio Filtras Žolelių Prieskonių Malūnėlis Smulkintuvas su Stalčių Mini tinklo Akių Ekraną, Dūmų, Buitinių Virtuvės Patogus Dalis

Namų ūkio Filtras Žolelių Prieskonių Malūnėlis Smulkintuvas su Stalčių Mini tinklo Akių Ekraną, Dūmų, Buitinių Virtuvės Patogus Dalis

w172301

Nauja

Yra sandėlyje

€5.80 €3.66
Vnt.

Žymos: e rūkalius, stiprus augalas malūnėlis, malūnėlis žolė, malūnėlis rožinė, pirštų atspaudų už redmi pastaba 4x, malūnėlis dragom ball, žolė malūnėlis, tabako, malūnėlis piktžolių, malūnėlis piktžolių electrico.

Ypatybė:

Rankinio rankena žolė šlifuoklis prideda šlifavimo įdomus.Skaidrus viršutinis leidžia stebėti ruošimo procesą.Į tampus stalčių leidžia jums pasiimti iš žemės, bet kuriuo metu.

Universalus - tinka šlifavimo žolelių, prieskonių, arbatų ir kt.Šis augalas šlifuoklis ateina su stipriu magnetu dangtelį, kuris padeda žymiai sumažinti perpildymo ir saugo likusias žolės šviežios ir bekvapį.Šis malūnėlis yra tinklo akių ekraną su rankena, filtro, labai gerai, žiedadulkių, ir maža mentele padėti rinkti milteliai.

Ilgaamžiškumas - Tai aromatas malūnėlis pagamintas iš tvirtos cinko lydinio metalo.Teisę malūnėlis ir dydis ir storis dantis, greitas ir paprastas šlifavimo patirtis.

Specifikacija:

Spalva: Juoda, Sidabro

Dydis: 8*6.3 cm / 3.1*2.5

Medžiagos: Cinko lydinys

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Žolė Malūnėlis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<