Klausos Apsaugos Earmuffs Anti-triukšmo Peltor IPSC Poveikį, Sportui, Medžioklės Elektroninių Taktinis Earmuff Fotografavimo Ausų Apsaugos priemonėmis.

Klausos Apsaugos Earmuffs Anti-triukšmo Peltor IPSC Poveikį, Sportui, Medžioklės Elektroninių Taktinis Earmuff Fotografavimo Ausų Apsaugos priemonėmis.

w171632

Nauja

Yra sandėlyje

€40.53 €38.50
Vnt.

Žymos: šaudyti ausų apsauga, išgirsti apsaugoti, tekinimo bokštelis, howard poveikio sportas, ausinės peltor, stabdžių triukšmas miego, išgirsti raštas, dėklas ipsc, poveikio sportas, atveju earmuff.

Anti-triukšmo Peltor IPSC Poveikį, Sportui, Medžioklės Elektroninių Taktinis Earmuff Fotografavimo Ausį, klausos Apsaugos priemonės, Klausos Apsaugos Earmuffs Pastaba: kadangi baterijos gali\'t laivybos,todėl šis punktas neapima baterija.Spalva:Juoda arba armijos žalia,mes pagal mūsų akcijų,siųsti jį atsitiktinai,don\ \ 't support, pasirinkti spalvą!Į Earmuff yra Mono tipo (triukšmo mažinimo ir skamba pasiimti darbai dviejų pusių, bet garso įvesties veikia tik vienoje pusėje).Klausytis muzikos galima išklausyti, bet ne siūloma.Savybės: 100% brand new Aukštos kokybės Patogus,pelninga Triukšmą,apsaugoti savo klausą Techniniai Duomenys: Poveikis aukšto lygio garsų, tokių kaip gunshots arba vejapjovės į Aplinkos garsus, pvz., balsai, gyvūnai, lapai Triukšmo mažinimo val. 19 dB (SNR) 1/8 colio(3.5 mm įėjimo lizdas/kištukas Auto reguliuoti galvos juosta Teikti val. 200 valandų naudojimo: Šaudymo,Karinio,Medžioklė,Variklio Rasių, oro Uoste ir statybos darbų,ebs.Naudingas Patarimas: Kaip man instaliuoti arba pakeisti bateriją?Kad\'s lengviau nei bet kada!Jūs galite pakeisti baterijas vienu mažas įrankis, kaip photoes.1 žingsnis - Turėti puodelį su viena ir su kita ranka paimkite atidarymo įrankis.Žingsnis 2 - Vieta pradėti priemonė lizdo apačioje taurės ir įjunkite jį.3 Žingsnis - Padaryti!Jūs atidarėte taurės, ir jūs esate pasirengę įdiegti 2 AA tipo baterijos, kurių Earmuffs reikia paleisti.Kai jūs iš naujo įdiegti plastikinis rėmas ant puodelio, įsitikinkite, kad jis yra tinkamai pritvirtinti prieš naudojant earmuffs.Grąžinimo politika: Mūsų tikslas yra teikti mūsų klientas, 100% pasitenkinimo. 7 Dienų Pinigų grąžinimo Garantija ir Pilna Vienerių Metų Ribota Garantija nuo pradinės pirkimo.Priimame grąžina nepanaudotų / neišmėgintų būklės ir originalus įpakavimas.Pirkėjas atsako ją išsiųsti atgal registruotu paštu savo sąskaita.Daugiau klausimų,prašome susisiekti su mumis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai