Purkštuvas Namų Miegamajame Mini Automobilių Oro Purkštukai Mažas Usb Multi-funkcija Spalva Keičiasi Naktį Šviesos Purkštuvas Plug-in Paprasta

Purkštuvas Namų Miegamajame Mini Automobilių Oro Purkštukai Mažas Usb Multi-funkcija Spalva Keičiasi Naktį Šviesos Purkštuvas Plug-in Paprasta

w171382

Nauja

Yra sandėlyje

€5.83 €3.21
Vnt.

Žymos: lempos druska, 3d led lempos, dovana led, lempa mėnulis, lempos projektas, lemputė žvaigždutė, spalva lempa, lempos daugiaspalvis, lempos silicio, lempos luna.

Aprašymas:

1. Kompaktiškų nešiojamų dizainas, graži forma ir unikalus stilius: specialiai sukurta žmonėms, kurie myli gyvenimą.

2. Nepriklausomų tyrimų ir plėtros, didesnės talpos ir dar daugiau rūko.Apie 16-24 valandų darbo laiko, daugiau rūko, daugiau kvepalų.Tai ne tik naftos, difuzorius, bet ir elegantiškas papuošalas.

3. Drėkinimo plotas: 25 kvadratinių metrų;) terapija, vandens terapija ir šviesos terapijos; taip pat jį galima naudoti kaip ne aromaterapija drėkintuvas.

4. Nešiojamų gimnastika, joga, vaiko kambarys, kabinetas, SPA ir miegamasis, leidžia jums mėgautis gyvenimo, bet kada ir bet kur.

5. Madingas ir tinkamas dizainas, puikiai tinka dovanoms.Saugos ir Sveikatos, Ekonomikos, atėjo laikas įsigyti vieną sau ir savo šeimai ar draugams.

Techniniai duomenys:

Vandens talpa: 800ML

Galia: 1.25 W

Įtampa: DC5V

Rūkas Išvesties galia: 30-50ml / h

Dydis: 161 * 104 * 205mm

Medžiaga: ABS + Silikono

Balta spalva

Pakuotė:

1 * drėkintuvas

1 * USB kabelis

1 * instrukcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai