Automobilių Durų Groove Kilimėlis PU Oda Automobilių Anti Slip Kilimėlis Ford Fiesta 2008-2012 Ne Slydimo Apima vidinių Durų Kilimėliai Taurės Trinkelėmis 8pcs

Automobilių Durų Groove Kilimėlis PU Oda Automobilių Anti Slip Kilimėlis Ford Fiesta 2008-2012 Ne Slydimo Apima vidinių Durų Kilimėliai Taurės Trinkelėmis 8pcs

w171215

Nauja

Yra sandėlyje

€6.29 €5.98
Vnt.

Žymos: taurės saugojimo ford fiesta, ford fiesta kilimėliai puodelio laikiklis, ford fiesta puodelio laikiklis įterpti, ford fiesta auto puodelio laikiklis, 2015 m. ford fiesta stabdžių trinkelės, padengti guma padas ford fiesta, ford fiesta puodelio laikiklis gumos, ford fiesta cup led, ford fiesta vartų angą padas, ford fiesta 2012 m. taurės.

Automobilių Durų Groove Kilimėlis PU Oda Automobilių Anti Slip Kilimėlis Ford Fiesta 2008 - 2012 neslidus Apima vidinių Durų Kilimėliai Taurės Trinkelėmis 8pcs

Gamybos Dsecription:

1.Tipas:Automobilių Durų Groove Kilimėlis

2.Pakuotė: 8pcs viename rinkinyje

3.Medžiaga:PU Oda .

4.Spalva:Juoda

5.Taikoma automobilis: "Ford Fiesta 2008-2012 m.

6.Lengva Įdiegti,be jokių įrankių

7.Pareigos: Papuošti ir protecte jūsų automobilio, laikykite savo automobilį durų griovelius, švari ir tvarkinga.

Ypatybė:

1 .Šios durys groove kilimėliai yra speacial už "Ford Fiesta" 2008-2012,kiekviena 8PCS yra sukurta pagal originalių automobilių griovelio forma.tai yra 100% tinka jūsų automobiliui.

2.Puikus spalvų projektavimas.Originali ir prabangus PU odos paviršius yra lygus ir liesti, jausti, yra labai gerai nes jūsų odos Striukė.į sur spalva yra panaši kaip spalva originalus interjeras.

3.Visą durų groove kilimėliai rinkinį, yra šviesa.nuo pradėti projektavimo manome, kiekvienos masė reiškia, kad automobilis bus atlikti ir važiuoti apie 10 000-200,000 km ar daugiau.taigi, šviesos rinkinys projektavimas ne tik, kad vidaus reikalų automobilių beautifu dekoratyvinis ir švarus, bet taip pat gali sumažinti kuro atliekų,nes gal jums naudoti šį dalys 5-10 ar daugiau metų.

4.Apačioje pliušinis ant kiekvienų durų groove motina.disko triukšmo automobilis tapo stiprus, kai greitis iki 80 km.į pliušinis gali absorbuoti ir sumažinti kai kurių triukšmo automobilių.

5.Atsparus dulkėms ir neslidus.dekoratyvinis dalys turi gera funkcija.jis yra atsparus dulkėms,tai gali padaryti mygtuką kiekvieno interjero groove mygtuką švariai.

Gamybos Nuotraukos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai