Vyras Moteris Smart Apyrankę Žiūrėti Spalvotas Ekranas, Širdies ritmą, Kraujo Spaudimą, Stebėti Kelio Judėjimo Smart Juosta, skirta "Android", "Apple ios"

Vyras Moteris Smart Apyrankę Žiūrėti Spalvotas Ekranas, Širdies ritmą, Kraujo Spaudimą, Stebėti Kelio Judėjimo Smart Juosta, skirta "Android", "Apple ios"

w17104

Nauja

Yra sandėlyje

€13.13 €5.25
Vnt.

Žymos: smartwatch, ary laikrodžiai, aliang mens watch, amazfit os, vyriškas žiūrėti, žiūrėti, "apple" žiūrėti 6case, lige smartwatch moterims, hs6620d smart žiūrėti, vyrai žiūrėti.

A P * L E Pastaba : Šis laikrodis yra labai panašus į Originalą.jei norite pamatyti daugiau REALIŲ nuotraukų , prašome siųsti man laišką SHAOLIN "Bluetooth Smart Watch Širdies ritmo Monitorius Smartwatch Nešiojami Prietaisai, skirti "iPhone", " IOS " ir "Android" išmanieji telefonai "apple" žiūrėti

Q&A

1. Yra žiūrėti originalo A**** žiūrėti?

Ne, jis ne originalas , tik dizainas labai panašus, bet žiūrėti taip pat turi daugelis panašias funkcijas, ir kainuoja daug pigiau.

2. Tai laikrodžių vandens įrodymas?

NE, Nėra atsparus Vandeniui.

3. Ji neturi fotoaparato?

Ne, ji neturi fotoaparato , bet jį galite nuotoliniu būdu valdyti fotoaparatą telefonu fotografuoti.

4. Ar sms sinchronizavimo palaikymas?

Senų Sms žinučių sinchronizavimo yra availabe "Android" telefonus, tačiau išjungti, skirtų " iOS "dėl apribojimo" iOS " sistemą.

Bet iOS, žiūrėti gali sinchronizuoti gaunamų pranešimų apie Centrą ir rodyti pranešimo turinį pagal Pranešimo piktogramą, ne Pranešimo piktograma.

Galite gauti pranešimą SMS, Whatsapp ir t.t.,

kai yra priimamas stumti žinutę į jūsų Telefoną Android " ir "iOS".

5. Yra širdies ritmo monitorius rezultatas tikslus?

Dėl širdies ritmo monitorius prietaisas nėra profesionalūs medicinos ir sporto nustatymo priemonė, rezultatas gali būti ne labai tiksliai, nes tos profesinės priemonė.Ši funkcija yra tik for fun.Galite naudoti profesija priemonę, jei jums reikia daugiau tikslių duomenų.

7. Bevielio Ryšio Tipas : Bluetooth".

Šios Ausinės yra prisijungti per "bluetooth", galite prisijungti ne kitų "bluetooth" prietaisų tuo pačiu metu.

8. Paramos dropshipping?

Mes paramos dropshipping , prašome pateikti užsakymo tiesiogiai ir atminkite, mes kruopščiai patikrinti ir apsaugoti produktą saugiai tranzito prieš siunčiant.

Jei norite uždirbti daugiau pinigų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus .Tikimės, kad sukurti gerą bendradarbiavimą su jumis .

Slinkite Žemyn !!!

Produkto Specifikacijos ir Funkcijos yra (apačioje)

Išmaniųjų Laikrodžių Apyrankės Fitness Tracker Kraujo Spaudimą, Širdies ritmą Pedometer Sporto SmartWatch Juostoje "apple" žiūrėti "iphone", "android" Pagrindinės Savybės:

Naudoja didesnį 1.3-colių ekranas , didesnis žodžius, aiškiau, didelio jautrumo jutiklinį ekraną galima pasiekti įvairių operacijų, smart skambučių priminimas, Bluetooth, kamera, žingsnius, kalorijas, miego stebėjimo "Bluetooth", muzikos, širdies ritmo greitai peržiūrėti įvairias funkcijas, ir touch operacija, didelis spalvotas ekranas, yra lygesnis, ir protingas gyvenimas prasidėjo nuo tada.

Apyrankės yra pagaminti iš deimantų formos grotelės tekstūros.Į TPU medžiagos yra odos draugiškas, tekstūra ir yra švelni ir minkšta.Single-breasted dizainas leidžia atsipalaiduoti, o ne nukristi.Penkių spalvų yra neprivaloma ir gali būti pakeistas ne bus.

Plug-in dizainas, plug-and-play ir nerimauti nemokamai baterija, įkrovimo uostas yra USB sąsaja, pašalinti riešo dirželis, galite prijungti tiesiogiai į USB arba imti galva, lengva ir patogu.

Vidinis optinis širdies ritmo jutiklis , atkreipkite dėmesį, kad jūsų širdies ritmo pokyčius 24 valandas per dieną, įrašyti jūsų širdies ritmo pokyčiai, kiekvieną kartą, puikios gyvenimo PROGRAMĄ, apibrėžti savo širdies ritmą, pristatyti savo sveikata ir grožis.

APP ryšys produktas išskiria naudotis warm-up, deginant riebalus, širdies-plaučių didinimo ir kaip burtų kreivė gautų duomenų stebėjimo.Leiskite jums žinoti, širdies ritmo pokyčiai, kiekvieną laikotarpį, pagrįstai planuoti pratybų intensyvumas, ir atleiskite savo sporto aistrą efektyviau.Modelio Numeris: shaolin

"Bluetooth" Versija: "Bluetooth" 4.0

Kalba: Anglų,Prancūzų,Italų,Japonų,Korėjiečių,Lenkų,Portugalų,Rusų,Supaprastinta Kinų,Ispanų,Tradicinė Kinų

Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui: Taip

Darbo režimas: Palieskite mygtuką

Suderinama operacinė sistema: "Android", " IOS Baterijos Talpa: 150mAh

Budėjimo laikas: 5 dienų Funkcijos: Žadintuvas,Kraujo Deguonies,Data,Matavimo širdies ritmas,Pranešimas,Sėdimas priminimas,Miego valdymo,Laiko

Pranešimo tipas: Facebook,Twitter,Wechat,WhatsApp

Perspėjimas tipas: Vibracija

PROGRAMA: Yoho Sportinės Formos ciferblatas: Kvadrato Formos

Byla medžiaga: Metalo

Band medžiaga: Silikonas

Juostos dydis: 260x20mm

Ciferblato dydis: 39.8x39.8x9.6mm

Nešiojami ilgis: 160mm-240mm Pakuotės svoris: 0.096 kg

Pakuotės dydis (L x W x H): 10.50 x 8.50 x 6.00 cm / 4.13 x 3.35 x 2.36 colių Pakuotės Turinys: 1 x Smart Žiūrėti, 1 x Kinų ir anglų Vadovas, 1 x Box Žiūrėti Kalba: anglų Mobile App " Kalba: anglų,rusų,ispanų,lenkų,portugalų,turkų,vokiečių,Japonų,olandų,arabų k * L E Pastaba : Šis laikrodis yra labai panašus į Originalą.jei norite pamatyti daugiau REALIŲ nuotraukų , prašome siųsti man laišką .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai