Visico 2 Nešiojamų Blykstė Blykstės 2.4 G TTL HSS 1/8000s Nešiojamas Kišenėje Baterija Flash Monolight 200Ws Ličio Baterija Turas

Visico 2 Nešiojamų Blykstė Blykstės 2.4 G TTL HSS 1/8000s Nešiojamas Kišenėje Baterija Flash Monolight 200Ws Ličio Baterija Turas

w170604

Nauja

Yra sandėlyje

€210.25 €199.73
Vnt.

Žymos: kameros led panel, eikite kišenėje, dviračio rankenos laikiklis, 2 din stereo imtuvas, RadioLink, įkrovimo polių, grąžtas hss metalo, ttl usb, lightpainting fotografija, softbox.

Į Visico 2 yra idealus nešiojamas apšvietimo sprendimas, bet fotografas ieško patikimumo ir perkėlimo dirbti savo darbą.Į Visico 2 pasigirti produkcijos 200Ws nuo 1/1-1/256th galios veiksmus, nors siūlo TTL ir HSS iki 1/8000th sekundės.Įmontuota įkraunama aukštos kokybės baterija yra didžiausia recirkuliacijos metu 0.01-1.8 sekundžių, nors gebantys iki 500 kadrų, pilnas energijos.Su savo integruota 2.4 Ghz pastatytas imtuvas, Visico 2, gali būti naudojami belaidžiu ryšiu su Visico 818TX sukelti, visiškai pritarė pirmaujančių prekinių ženklų, tokių kaip "Canon", "Nikon" ir "Sony".Į Visico 2 yra labai lengvas (900g su baterija), nešiojamų ir gali lengvai tilpti į bet fotoaparato krepšys, puiki vieta, vestuvių ir renginių fotografija.Su įtraukti stovo tvirtinimas full tilt ir rotacijos galimybes, Visico 2 galima puikiai leisti bet kokios formos šviesos stende ir skėtis per įtraukta nuotakyno ir skėtis lizdą.

DIDELĖS SPARTOS SINCHRONIZAVIMAS / BLYKSTĖ SUDERINAMUMAS:

Į Visico 2 siūlo didelio greičio sinchronizuoti, galia iki 1/8000s leidžia jums fotografuoti taikant trumpą išlaikymą pagal įvairių skirtingų apšvietimo sąlygų.Panašiai kaip kitų pirmaujančių gamintojų studijoje ir nešiojamų apšvietimas, Visico 2 siūlo TTL daugelis pirmaujančių kamera prekės ženklų, tokių kaip "Canon", "Nikon" ir "Sony".

Apvalios Galvos 200Ws Vadovas:

Į Visico 2 apvalios galvos adapteris yra lengvas ir nešiojamų ir siūlo, net ir minkštas apšvietimas poveikį savo ūgliai.Regionų apvali galva, gali būti naudojami be modifikatorius arba galite įdėti visico 2 viduje softbox padėti kontroliuoti savo šviesos.

Lengvas ir Nešiojamas:

Į Visico 2 yra puikus nešiojamas flash naudojant vietą.Jis bus lengvai pritaikyti bet kokios standartinės fotografijos rinkinys krepšys ir kurių bendras svoris 900g, Tai yra puikus flash naudoti savo fotografijos darbus.

Nešiojamas Įkraunamas Akumuliatorius:

Nešiojamosios baterijos gali palaikyti iki 500 ekrane mirksi visa galia, ir gali būti visiškai įkrautas x valandos.Vienas iš puikių savybių Visico 2 yra jo belaidis darbo režimas, kuris leidžia jums dirbti be laidų ir elektros tinklo, galite naudoti bet kur!

Magnetinio Apvalios Galvos Priedai:

Apvalios galvos tvirtinimo Visico 2 yra magnetiniai, kurie palaiko populiarus modifikatoriai, tokių kaip Godox AK-R1 priedų rinkinys.Tiesiog vieta, modifikatoriai ant galvos ir ji.

Nešiojamas Dėklas Įtraukta :

Nešiojamų paminkštintas dėklas įtraukti puikiai tinka, kai Visico 2 nėra naudojamas, suteikia jums papildomą apsaugą, kai į saugyklas.Kiekvienas elementas gali saugiai tilptų į vietą su papildoma premija zip saugojimo dėklas viduje, leidžiant mažesni elementai ir reikmenys.

Belaidžio Blyksčių Sistema :

Į Visico TTL/HSS Wireless flash trigger yra sukurtas dirbti daug pirmaujančių kamera prekių ženklų.Darbo kartu su VC-818RX imtuvai arba belaidžiu ryšiu su Visico 2 ir 5.(parduoti atskirai)

5W PASTATYTAS LED MODELIAVIMO LEMPOS :

Į Visico 2 yra pastatytas 5W LED modeliavimo lempa, kuri yra labai naudinga kontroliuojant ir nukreipiant šviesą.Šviesumą galima reguliuoti 6 žingsniai suteikia jums tiksliai valdyti gauti tikslią nuotaiką apšvietimo prieš jus imtis strzałów.

200Ws GALIA IR GREITAI PERDIRBIMO LAIKAS:

Siūlo 200Ws maksimalia galia, kad Visico 2 yra lygiavertė su pirmaujančių apšvietimo gamintojų, nešioti ir universalumas kitiems savo klasėje.Dėl pilnos, galite tikėtis 500 mirksi ir daugiau nei tūkstantis mažiausia.Su savo nuimamas Ličio-Jonų baterija, Visico 2 siūlo didžiausią recirkuliacijos metu 0.01-1.8 sekundžių.

9 STABDYMO GALIOS KOREGAVIMAS:

9 stabdymo galios koregavimas leidžia tiksliai kontroliuoti apšvietimo ir gali būti koreguojama nuo visu pajėgumu į 1/256 1/3rd sustabdyti dalimis.Panašiai kaip kitų panašių apšvietimo sprendimai, Visico 2 siūlo nominali galia veiksmus.

Paketų Sąrašo:

1x Visico 2 Nešiojamų Flash 1x Apvalios Galvos 1x Šviesos stovas Laikiklis, Adapteris 1x Įkrovimo Baterija (akumuliatorius 1x Kroviklis su Laidu 1x AK-R1 Priedų Rinkinį(galimybė) 1x818TX (galimybė) 1x lagaminas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai