Karšto Pardavimo Apple CarPlay NTG5S1/NTG5ES2 ir "Android" Auto NTG5S1 aktyvinimo priemonė Mercedes/Benz NTG5 S1 NTG5ES2

Karšto Pardavimo Apple CarPlay NTG5S1/NTG5ES2 ir "Android" Auto NTG5S1 aktyvinimo priemonė Mercedes/Benz NTG5 S1 NTG5ES2

w170226

Nauja

Yra sandėlyje

€25.33 €22.80
Vnt.

Žymos: ge plug, rankiniai įrankiai, dalys w212, christma, automobilių žaisti kortelės, led mercedes w163, automobilių diagnostikos aparatūra, gna mercedes, "android" telefonas, appl carplay.

Naujas Atvykimą:

Karšto Pardavimo Apple CarPlay NTG5S1/ NTG5ES2 ir "Android" Auto NTG5S1 aktyvinimo priemonė Mercedes/Benz NTG5 S1 NTG5ES2

Prašome Atkreipti Dėmesį:

("Android" Auto yra programa, "Google ""Android" sistema) (Carplay yra programa "Apple "" iOS "sistema), Tik "iphone" gali naudoti Carplay paslaugos (Ip5 ir aukščiau modeliuose), "Android" telefonai gali naudoti tik Andriod Auto paslaugos (ne visi "Android" telefonų, Jis palaiko "Android" auto!!!!)

PUNKTAS 1: NTG5ES2 Mercedes-Benz "Apple" carplay ir "Android" Auto OBD aktyvinimo priemonė yra 10 kartų lengva naudotis, nereikia kompiuterio, nereikia.

Aprašymas:

2018 Mercedes CarPlay Androidauto Aktyvavimo per OBD W205 C-klasės W253 GLC Dėmesį W253 GLC ir W205 C Klasės klientas: Programinė įranga atnaujinti po 10/19/2018 bus blokuoti CarPlay OBD aktyvavimo, kol kas mes neturime jokių sprendimas.Rekomenduojama nedaryti jokios programinės įrangos naujinimas iš pardavėjo, taip, kad jūsų CarPlay funkcija gali dar dirbti.Jei norite, galite palikti savo susisiekite su mumis, mes jus informuosime, kai tirpalas yra paruoštas.

Palaikomi Modeliai:

Mercedes MY2018 W205 C-klasės ir W253 GLC klasė CarPlay ir Androidauto Aktyvavimo per OBD2

C-Klasės W205 gamybos 09.2017 - 10.19.2018 (SA154 datacard kodas būtinas)

GLC-Klasės W253 gamybos 09.2017 - 10.19.2018 (SA154 datacard kodas būtinas)

SA531 COMAND Online " (HU5) nėra palaikomos .

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Prašome žinoti, kad tai yra įmanoma, kad "Mercedes" gali blokuoti spraga, kad mes naudojamas įjungti ateityje.Jeigu tu negali atnaujinti programinę įrangą, jūs įtakos neturės.Jei tokia situacija nutiktų, jis yra už mūsų produktų garantijos.Mes stengiamės dirbti su mūsų klientų išspręsti problemą.Bet mes negalime garantuoti, tai ir produktas nėra grąžinami.

Gamyklos versija, kad viena OBD modulis suaktyvinkite iki 10 automobilių, kad yra naudinga remonto dirbtuvės.Tačiau neigiama yra tai, kad tai OBD modulis negali išjungti, kai plugin pats automobilis antrą kartą.

Veiklos procedūra:

Uždegimą.

Kištuko OBD2 modulis automobilio OBD2 diagnostikos uosto.

Pranešimas, ekrane bus rodoma, jūs HWID.

Palaukti, kol sistemos perkrovimo, - PADARYTA !

Q&A:

Turiu kelis automobilius, gali jį taikyti juos visus?

A: Mūsų sprendimas bus užrakinti VIN numerį, kad ji pirmą kartą panaudotas.Ji nebus darbą už kitas automobilis dar yra aktyvuota.

Q: Mano automobilis nėra sąraše, - gali būti, kad jis dirbs?

A: Tikrai ne. 100% tikras

Q: Mano automobilis MY2016 ir sąrašo ar tai darbas?

A: Tikrai ne. 100% tikras

Q: Mano automobilis neturi datacard kodas SA154 tai veikia?

A: Ne, jūsų Audio20 DN nėra suderinama

Q: aš bijau tuščia gamybos garantija.Ar yra būdas pakeisti atgal nustatymą?

A: Taip, jūs galite plug-in OBD vieną kartą.Pirmą kartą-norėdami įjungti funkciją.Antrą kartą, kad išjungtumėte funkciją.Galite grįžti keisti patį modulį, bet kuriuo metu.

Q: aš norėčiau, kad tik išbandyti savo rizika.Ar galiu grąžinti, jei neturi darbo?

A: Ne, geriau siųsti vin numerį ir mes jums žinoti,

K: Kas atsitiks, jei aš bandau įdiegti, bet ne darbo dėl bet kokios priežasties, galite grąžinti savo pirkinį?

Mes siekiame aptarnauti savo klientų geriau.Mūsų palaikymo komanda dirbs su jumis, kad turite ją išspręsti.Vienintelė išimtis, pagrindas, ant mūsų nesena patirtis su kai kurie pirkėjai teigia, kad jiems naudoti OBD tik vienas automobilis, tačiau iš klaidos kodas, kad jie, jeigu iš tikrųjų yra naudojamas daugiau nei vieną automobilį.Tokiu atveju, mūsų pardavėjas bus už papildomą mokestį.Mes esame tikri, kad vienetas yra visiškai naujas iš gamybos.Kai tokia situacija atsitiks, mes turime imti papildomą mokestį gauti išsprendė (iki 70% pardavimo kainos).Tai nėra įprasta, mes parduota šimtai vienetų, tai onlyhappen mažiau nei 5 kartus.Jums nereikės nerimauti apie tai.

PUNKTAS 2: NTG5S1 (A/B/CLA/GLA/GLE/CLS Serijos), Plug & Play!Tiesiog reikia įterpti į obd jungties, nei aktyvus 1 minutę darbo!Neribotas naudojimas!

Funkcijos: 1. Įjungti funkciją OBD2 Plug and Play Lengva naudoti. 2. Sujungti mobilųjį telefoną su automobilio tik per kabelį. 3. Paramą "Apple" Carplay ir Androidauto.("android" auto tik mašinoje firmware versija nuo 2016.9) 4. Originalus Protokolas Komunikacijos , ne poveikio pardavėjo garantija. 5. Mercedes NTG5.1 per OBD2

Suderinami modeliai(COMAND NTG5s1): C/GLC/S Serijos NTG5.0 ir NTG5E yra ne remti! (Reikia naudoti vaizdo sąsają ir iponoe lauke pasiekti.) (Jei jūsų headunit yra sena versija, funkcija nebus normalaus darbo arba negali būti atidaryta, jums reikia atnaujinti savo hedunit į naujausią versiją internete), Prašome don ' t įdėkite šį OBD priemonė nepalaikoma modeliai, ar jums reikia imtis visų pasekmių.Ačiū.Pastaba: 1. Turi užtikrinti, kad "siri" variantą jūsų "iphone", yra nuolat atidarymo statusą. 2. Turi naudoti originalus įkrovimo kabelis jūsų "iphone". 3. Carplay yra programėlę "Apple "" IOS "sistemą, tik "iphone" gali naudoti Carplay app.(Ip5 ar Ip5 aukščiau yra parama) 4. "Android" Auto yra programėlę "Android" sistemos, "Android" telefoną, gali naudoti "Android" Auto app.(Bet ne visi "Android" telefonas palaiko "Android" Auto) Veiksmai: 1.Įjunkite automobilio degimą 2.NTG5 S1 prietaisas prijungtas prie automobilio OBD sąsaja 3.Automobilių ekranas "DIAG" žodžiai, 10 sekundžių po to, kai priimančioji 4 iš naujo.Pašalinti OBD NTG5 S1 prietaiso.Ir tada prijunkite telefoną (pageidautina naudojant pradinio įkrovimo kabelis) 5.Pabaigoje galima derinti,viskas yra gerai NTG5S1: NTG5ES2:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai