50PCS Fortepijonas Kamanos Dirželis Viduryje Senovės Kamanos Juosta Raišteliu Diržo Tuning Aksesuarai Fortepijono Instrumento Priedai

50PCS Fortepijonas Kamanos Dirželis Viduryje Senovės Kamanos Juosta Raišteliu Diržo Tuning Aksesuarai Fortepijono Instrumento Priedai

w170220

Nauja

Yra sandėlyje

€21.68 €14.74
Vnt.

Žymos: pagrindiniai fortepijonas, fortepijono klaviatūra baby girl, fortepijonui remontas, fortepijonui washi tape, pilnas žirgų kamanos rinkinys, Klaviatūros Pedalas, fortepijonui įrankis, pianino melodija, ac adapteris casio klaviatūros, odinės kamanos, arklys.

Funkcija s:

1、Patvarus Naudojimas: Aukštos kokybės metalo sagtis ir ne deformuojamieji kamanos juosta, puikiai padeda pianinu.Senovės hammerhead yra greitai atkurti po bakstelėkite, paruoštas kitą bakstelėkite.

2、Garso Tikslumas: juosta yra stora, nėra lengva prarasti formą, ir ilgis yra saugomi nuolat, kad būtų išvengta keičiant traukos jėgą ir tikslumą užtikrinančios fortepijono garsą.

3、Tvirtas ir Stabilus: tradicinis kamanos juosta rinkoje yra tik įterptas su baltais klijais.Šis modelis turi metalinį užraktą su antra sunkiųjų užraktas apsaugos, kuri leidžia juosta nėra lengva nukristi ir judėti.

4、Produkto Specifikacija: Medžiaga: Metalas + Oda + Medvilne, Dydis: apie 7,5*0,5 cm/2.95*0.2 į.Pakavimo sąrašas: 50 kamanos juostos.

5、Puiki Dovana: Šis produktas gali padaryti puiki dovana draugams, šeimos nariams, muzikos mėgėjams.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pianino Paieška Priedai

Medžiagos: metalas + oda + medvilnė

Dydis: apie 7,5*0,5 cm/2.95*0.2 į

Pakavimo Sąrašas:

50*kamanos juosta

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai