20 x 37inch PVC skaidri Plėvelė, Lakštinio Skaidraus Holografinis Vinilo Veidrodis Folija Grafinis Audinio Lazerio "PASIDARYK pats" Maišas, Apranga, Amatai, Maišas

20 x 37inch PVC skaidri Plėvelė, Lakštinio Skaidraus Holografinis Vinilo Veidrodis Folija Grafinis Audinio Lazerio "PASIDARYK pats" Maišas, Apranga, Amatai, Maišas

w170061

Nauja

Yra sandėlyje

€12.71 €6.99
Vnt.

Žymos: holografinis juostos, popierius, medusa viršų, vario adhesive vinyl, pvc šaliai folijai, holografinis vinilo skaidrus, lazeriu, gumos lakštas, pvc lakštai, aišku, folija, skaidri pvc plėvelė, įranga skaidri pvc plėvelė.

20 x 37inch PVC skaidri Plėvelė, Lakštinio Skaidraus Holografinis Vinilo Veidrodis Folija Grafinė Medžiaga už "PASIDARYK pats" Krepšį Drabužius Amatai

Informacija:

Skaidrus blizgučiai PVC plėvelės lakštų, turi gražų, bling bling spalvinga paviršiaus tiesiog kaip fairyland, kad jūsų dalykas, madingi ir blizga

Aukštos kokybės PVC medžiagos, vandeniui atsparus ir patvarus, nugarėlė yra minkšta liesti, vidutinio kietumo

Paprasta siuvimo ir apdorodami rankomis ar mašina,gali būti kerpamos žirklėmis į mažus gabaliukus jūsų amatai

Tinka rankinės, plaukų įrašus, ekrano užsklandą, kanceliarinės prekės, krepšiai, odos gaminiai, biuro ar namų dekoras ir kt.

Galite naudoti odos audinio, kad rankų darbo papuošalai, ir tada suteikia šias naujienos d dvasia dovanos su jūsų šeima ar draugai

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Dydis: 50 x 95cm/19.69 x 37.40 colių

Pakuotė:

1 x PVC Lakštai

Pastaba:

1. Vaivorykštės Spalvos ir ekranas skirtingų spalvų, pagrindas, ant skirtingų šviesos ar kampų

2. Prašome pažymėti, kad PVC lakštai bus šiek tiek kvapas, galite atidaryti paketą ir tegul jis, o kvapas bus dispersinis

3. Rankinis matavimo gal egzistuoja 1-2cm skirtumas.Prašome patikrinti ir palyginti dydį atidžiai prieš perkant, ačiū! (1 cm = 0.39 colių)

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai