Automatinis robotas dulkių siurblys pažangi valymo robotas purvo, dulkių, plaukų elektros švaresnis buitinių 4 1 įkraunamas

Automatinis robotas dulkių siurblys pažangi valymo robotas purvo, dulkių, plaukų elektros švaresnis buitinių 4 1 įkraunamas

w169127

Nauja

Yra sandėlyje

€146.82 €73.41
Vnt.

Žymos: robotas x6, elektros mop grindų, elektros robotas cleaner, cleaner robotas, valymo robotas cleaner, electro mop, dahui robotas cleaner, lefant robotas dulkių, robotas tile cleaner, conga hepa.

Automatinis robotas dulkių siurblys pažangi valymo robotas purvo, dulkių, plaukų elektros švaresnis buitinių 4 1 rechargeablespecification:

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

Dydis: 28*28*6.5 cm

Spalva: Juoda

Įtampa: DC 5V

Galia: 7W

Triukšmo lygis:

įspėjimas:

1. Saugumo sumetimais, šis produktas turėtų būti naudojamas žmonių su fizine ir psichikos sveikata nei 14 metų amžiaus.

2. Šis produktas nėra atsparus vandeniui, prašau, neleiskite, kad šis produktas liestis su bet kurios skystos ir sekliame vandenyje ir laikykite jį atokiau nuo ugnies.

3. Draudžiama ją naudoti pakabinamos lubos, laiptai, dvipusį, namų ir kitų sustabdytas aplinkos.

4. Kai produktas yra darbo, prašome rūpintis savo šeima ir augintiniai, siekiant išvengti kritimo, trypimo ir kitų traumų.

5. Produkto priima universalaus dizaino, kai susiduria su kliūtimis, yra galimybė keisti kryptį.

6. Jums reikia naudoti teigiamas ir neigiamas paragina įdiegti ličio baterija su energijos šaltinio, 6xAA baterijos, bet nėra diegimo klaida.

7. Sustabdyti įkrovimą, kai raudona šviesa išeina į kelią per,, kuris daro įtaką paslaugų, gyvybės ir nelaimingų atsitikimų.

8. Jei produktas turi savitą kvapą, tokių kaip savotiškas kvapas, dūmų, neįprastą triukšmą, karščiavimas.Nustokite jį naudoti iš karto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<