2020 Striukė Moterims Vilnos Mišinys Chalatą ilgomis Rankovėmis Turn-Žemyn Apykaklės Šiltą Rudens Žiemos Vilna Moterų Striukė Casaco Feminino

2020 Striukė Moterims Vilnos Mišinys Chalatą ilgomis Rankovėmis Turn-Žemyn Apykaklės Šiltą Rudens Žiemos Vilna Moterų Striukė Casaco Feminino

w168748

Nauja

Yra sandėlyje

€14.06 €9.70
Vnt.

Žymos: 2020 striukė moterims žiemą, striukė pavasario moterims, striukė nuo lietaus moterims, rudens striukė moterims, 2020 striukė moterims, kailis lietaus moterims, rudens striukė didelio dydžio moterims, kailis žiemą moteris, striukė prabanga moteris, kailis antklodė.

Funkcija Kailis funkciją, pasukite žemyn apykaklės, dvigubo breasted,ilgomis rankovėmis ir vidurio ilgis dizainas

Spalvos - 5 Spalvų.rožinė, raudona, pilka, juoda, mėlyna

Proga: Tinka kasdien, šalis, mokykla, darbas, apsipirkimas, gatvės, pažintys

Priežiūros Instrukcija: plauti Rankomis Šaltame,Pakabinti arba Išdžiūti

Pakuotės Turinys: 1 X kailis Dydis Informaton

Dėmesio, Nes dydis yra Azijos dydžio, kad tai ne tas pats, kaip ir Amerikos ar Europos dydį, įsitikinkite, kad jūs turite patikrinti šių diagramos prieš perkant. (Pl lengvai leisti 1-3 cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!)

Pastaba: Prašome palyginti detalus dydžių tavo, prieš jus pirkti!Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome leiskite mums žinoti, jūsų svorio ir ūgio, ir juosmens informaciją.Taigi, mes galime padėti jums nuspręsti, dydį.

Dydis mūsų parduotuvėje yra 1~3 dydis mažesnis nei Europoje ir JAV dydžio, mes siūlome įsigyti 1~3 didesnio dydžio, nei įprasta .

1cm=0.3937 colių.Mūsų vieneto cm leisti nuokrypis 1 ~3cm.dėkojame s!

Produkto Rodyti

Apie mus

1. Visus pranešimus iš klientui bus atsakyta per vieną darbo dieną.Jeigu jums nepavyko gauti jokio atsakymo per nustatytą laiką, jūs galite jį išsiųsti ir mes pasikliauti ne viską.

2. Pardavimo yra įvairi mūsų parduotuvėje.Mes ne tik teikiame mažmeninės prekybos, bet taip pat didmeninės ir pritaikymą.Kuo daugiau perkate, tuo didesnė nuolaida jums patiks.

3. Mes nuolat kiekvieną kliento kontaktinę informaciją konfidencialia, ir niekada pasakyti, kad trečioji šalis.

4. Mes turime mūsų pačių gamykloje, kuri palaiko mus turėti verslo bendradarbiavimą su suinteresuotomis šalimis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai