16pcs Medinių Rutuliukų Padaryti Grąžtas Karbidu Kamuolys Ašmenys Medienos Frezavimo Cutter Liejimo Įrankis Buda Maršrutizatorius Tiek Grąžtai Nustatyti 14-25mm

16pcs Medinių Rutuliukų Padaryti Grąžtas Karbidu Kamuolys Ašmenys Medienos Frezavimo Cutter Liejimo Įrankis Buda Maršrutizatorius Tiek Grąžtai Nustatyti 14-25mm

w168670

Nauja

Yra sandėlyje

€25.32 €12.91
Vnt.

Žymos: ethereum miner, eth miner, žiedas, Nagų Lako Rinkinį, bazinė grąžtus, bimini valtis viršų, etabli maršrutizatorius lentelė, tiek gręžimo, fidget žaislas, tiek grąžtų komplektas.

Specifikacija:

Tipas: Medinių Rutuliukų Maker Rinkinys

Medžiaga: Suklijuoti Karbido

kiekis:16pcs

spalva:kaip nuotraukoje parodyti

Dydžiai:

16pc Rinkinys - 14 / 15 / 16 / 18 / 20 / 22 / 25mm

Pjovimo ilgis: 45mm

Gręžimo ilgis: 48mm

Universalus įrankis laikiklį, dydis: 60x30x30mm

Tinka: Juodmedžio, raudonmedžio, vikrus mazgai, raudonmedžio, raudonmedžio, sandalmedžio kraujo, Raudonmedžio, juodmedžio ir pan.

pakavimo sąrašas:

1 x Rankena

1 x Raktas

7 x Žirklės

7 x Grąžtai

Savybės:

1. Suristi savo rankovėmis ir sukurti savo karoliukai!Gręžimo sklandžiai rutuliai su Medinių Rutuliukų Maker!

2. Tai carves puikus suapvalintas karoliukai iš bet kokio medžio gabalo.Dizainas savo papuošalų, PASIDARYK pats rankdarbiai, namų dekoro ir dar daugiau!

3. Apie būsimą Atostogų sezoną, mes ir toliau ieškoti naujų dovanų idėjų.Bet ten nieko daugiau specialių nei dabartinė rankų darbo pagal davėjų.Individualizuoti apyrankes, vėrinius, ir kitus priedus ar namų dekoro su kai karoliukai!Jūsų dovanos bus labiau vertinama, kai jie rankų darbo, su meile.

4. Įgaubtas cutter: Šie kokybės, C-formos, suklijuoti, karbido frezos, grąžtai per visus medienos tiksliai.

5. Kiekvienas kamuolys išeina beveik tobulas, kad jums tiesiog reikia šiek tiek šlifavimo smėlio srove arba poliravimo po.

6. Pelėsių įvairių dydžių karoliukai: Rinktis iš įvairių dydžių cutter pridėti įvairių dydžių, todėl savo karoliukais.Gauti 7 katerių su mūsų 16pc nustatyti.

7. Veikia su bet kurio tipo medienos: Naudoti Vikrus Mazgai, Raudonmedis, Santalas Kraujo, Raudonmedžio ir kt.Grąžtai net sunkiausias medienos.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai