Ištraukiamas Plunksnų Duster Su Teleskopinis Polių Nerūdijančio Plieno Mikropluošto Duster Valymo Voratinklis Automobilių, Namų Cleaner

Ištraukiamas Plunksnų Duster Su Teleskopinis Polių Nerūdijančio Plieno Mikropluošto Duster Valymo Voratinklis Automobilių, Namų Cleaner

w168198

Nauja

Yra sandėlyje

€5.74 €4.02
Vnt.

Žymos: voratinklis helovinas, "renault duster", ownic, šepetys valyti, Duster", dupont pen pildymas, automatinis mikropluošto duster", elektros nugara duster", draded vertikalios žaliuzės, didelis plunksnų duster".

257cm Savybės:

1、Didelis Lankstumas: Su mikropluošto galvos apima didelį plotą, gali būti laisvai deformuoti, gali būti sulenkta, ir nerūdijančio plieno rankena gali būti ištemptas.Ji nubraukia maži įtrūkimai, kad yra sunku pasiekti, ir yra lengva pasukti ir nuvalykite švarus maksimalų universalumą.

2、Super Siurbimas Sugebėjimas: rankenos yra ištraukiama, maksimalus ilgis yra apie 83-257cm.Dėl elektrostatinių adsorbcijos talpa yra stiprus, kuris gali absorbuoti smulkių dulkių bei plaukų.Jis nebus susidaro dulkės, kai išvalyti, ji bus ne korp, ir ji yra lengvai valomos, greitai ir paprasta.

3、Lengva Valyti: Tai mikropluošto duster galva yra lengva palaikyti švarą.Galva yra nuimama, tiesiog pastumkite į viršų mikropluošto iš rpg core ir nuplaukite šiltu ar mažai vandens.Padaryti pluošto šepetys natūraliai purūs.

4、Aukščiausios Gaminys: Aukštos kokybės nerūdijantis plienas medžiagos ir naujausios gamybos technologija užtikrina, kad jie gali jums tarnauti daugelį metų.Tvirtas, patvarus ir lengvas, tinka dulkių valymas buitinių prietaisų, tokių kaip automobilių, kompiuterių, oro kondicionierių ir pan.

5、Efektyvus Ir Paprastas: Šis lengvas valymo priemonė duster yra prieinama visiems.

Platus naudojimas: galite valyti klaviatūras, virtuvės, žaliuzės, nuotraukų rėmeliai, TV ekranuose, automobiliai, lubos, voratinkliai, sienų, lubų ventiliatoriai ir armatūra.

Lengva naudoti: dulkių surinkėjas yra šviesos svorio ir turi didelį galvos apdangalas srityje ir gali būti lenktos laisvai.Jis išvalo dead space skirtumo.Ji taip pat leidžia lengvai pašalinti dulkes.Prailginimo strypas yra ilgas ir gali valyti lubų.

Patogus laikymas: strypas turi apvalia skyle pabaigoje, kuris gali būti pakabintas ant sienos ar durų.Ar galite atskirti galvos ir ašigalio į stalčių.Jis nepriima savo vietos.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Teleskopinis duster"

Medžiaga: Mikropluošto + Plastikas + Nerūdijančio Plieno

Spalva: Pilka

Visas ilgis: apie 257CM

Reguliuojamas ilgis: apie 83-257cm(dėl vadovo matavimo, ten yra paklaida apie 1-3cm).

Svoris: apie 330g

Pakavimo Sąrašas:

1 * Mikropluošto Duster"

82cm

picture80cm

picturecannot pratęsti

nuotrauka

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai