Oranžinė Pi 4G-DI+5.5 Colių TFT LCD Touch Screen+4G Fotoaparato, Paleisti Android 6.0 Image

Oranžinė Pi 4G-DI+5.5 Colių TFT LCD Touch Screen+4G Fotoaparato, Paleisti Android 6.0 Image

w168171

Nauja

Yra sandėlyje

€66.70 €64.70
Vnt.

Žymos: aviečių pi 4 b 8 gb, m5stickc, orangee, skaitmeninis modemas, pin rasbery pi, naujas aviečių pi 4 b modelis, pi s, analoginis aviečių pi, pakabukas šri lanka, mp277.

4G-DI netaikoma B2/B4/B17 į Jungtinių amerikos valstijų.Svarbi pastaba: ※ Jei jums reikia didmeninės kad daugiau nei 100vnt,pls susisiekti su mumis per parduotuvė tiesiogiai neprisijungęs sandorio.Viso kaina bus pigiau nei www.poligon-1.lt. ※ Už www.poligon-1.lt standartinis pristatymas tvarka,jei tu negali gavo siuntinį per 60 dienų mes pažadėjo,pls maloniai atviras ginčas dėl grąžinamosios išmokos tiesiogiai.Vėluoja, laikas,www.poligon-1.lt nebus leista prašyti grąžinti pinigus per ginčą dar kartą.

1.OPI 4G-DI-galios, nors DCIN 5V 2A/3A, Plz atkreipti dėmesį į tai.

2. Mes iš anksto įdiegta "Android" vaizdo EMMSP Flash

3. HDMI suderinamumas šis punktas turi griežtą ribą, Pls užsisakyti 5.5 colių LCD ekranas, dėl mūsų parduotuvėje produkcijos.

Pristatymas 1. suteikti daug laivybos metodas jums . 2. Kroviniai gali būti išsiųsti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Pls suteikti reikiamą informaciją mums .Mes negalime išsiųsti prekes be teisės telefono numerį ,teisė adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų metu . 5. Jei negavote jūsų siunta per numatomą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Pristatymo Laikas: Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, Mes galime tikėtis teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių išsamios pardavėjas, Reitingas, Mes bus daryti tą patį už jus.jei turite kokių nors problemų, ar ne patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki atostogų kitų atsiliepimų, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Ačiū!Mėgaukitės pirkiniai čia!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai