2VNT L-formos Geležies tvirtinimo prie Sienos Lentynos, Lentynų Atramos Namų Virtuvės, Biuro Baras Erdvės Taupymo Saugojimo Apdailos 11x25cm

2VNT L-formos Geležies tvirtinimo prie Sienos Lentynos, Lentynų Atramos Namų Virtuvės, Biuro Baras Erdvės Taupymo Saugojimo Apdailos 11x25cm

w167474

Nauja

Yra sandėlyje

€15.12 €8.32
Vnt.

Žymos: laikiklis prie sienos, paramos sienos, prie sienos tvirtinamas lentynos biurui, lentynos laikiklis, savininkas lentynos laikiklis, paprastas tvirtinimo prie sienos atrama, kosmoso barai, lygis laikiklis, paramos telephon, etagere saugojimas.

1 Pora L-formos Geležies tvirtinimo prie Sienos Lentynos, Lentynų Atramos Namų Virtuvės, Biuro Baras Erdvės Taupymo Apdailos 11x25cm

Informacija:

Namų Organizatorius: Jūs gausite 1 poras tvirtinimo prie sienos lentynos laikikliai, gali būti naudojamas su medinių lentų, galima geriau organizuoti skyrių ir pateikti visus dalykus rūšių ekrane.

Labai Apdovanojimai: Derliaus, bet elegantiškas stilius, puikus gabalas bet kaimiškas, modernus, arba gamtos namų dekoro.Namų, biuro, baras, studijų kambario ir kt.

Patvari Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kietumas ir geležies, stiprumo statybos, didele apkrova-guolių, nėra lengva pertrauka ir patvari ilgalaikis.

Lengva Įdiegti: Įskaitant varžtai ir plėtra vamzdžiai, tiesiog punch skylės sienoje ir ją įdiegti, tai gali būti padaryta tik keletą minučių.

Platus naudojimas: Gali būti naudojamas saugoti kolekcionuojamų, vazoninių augalų, amatų, šeimos nuotraukos, virtuvės įrankiai, papuošalai, ir daug daugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: geležis

Dydis: 11 x 25 cm/4.33 x 9.84 colių

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, gali būti nedidelių nuokrypių.

2. Medinės lentos yra neįskaičiuotos!

3. Lengva valyti, šveitiklis su neutraliu plovikliu, tada sausu švariu skudurėliu.

Pakuotė:

1 pora x Lentynos Laikikliai

Mokėjimo >> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >> 1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >> 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >> 1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimų >> Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai