Sulankstomas Šuo Baseinas Pet Vonia, Baseinas Apvalios Pvc Sandarus Vandens Baseinas, Vidaus Ir Lauko Šunims, Katėms Ir Vaikai

Sulankstomas Šuo Baseinas Pet Vonia, Baseinas Apvalios Pvc Sandarus Vandens Baseinas, Vidaus Ir Lauko Šunims, Katėms Ir Vaikai

w167386

Nauja

Yra sandėlyje

€13.03 €9.25
Vnt.

Žymos: 3d tapetai baseinas, baseinas pirtis, pet vonia purškalai, vonios šuo, pet dušo, tinka pet vonia, sulenkite baseinas, rankšluosčių šildytuvas, elastinga roll, odos kambarį.

[xlmodel]-[custom]-[8888]

NEŠIOJAMŲ ANDFOLDABLE-lengva laikyti ir atnešti jums ir jūsų šuo/katė/antis jūsų augintiniai visur.

PATVARI IR STABILI, Pagaminta iš aukščiausios rūšies kieta PVC medžiagos,Storesnis atsparus slydimui medžiagos apačioje,šis šuo baseinas atsistoti kasdieniniam naudojimui be nesandarus arba griūva, net ir tada, kai visiškai.

AUŠINIMO VONIA-Saugoti savo šunų, kietas baseinas!Taip pat tarnauja kaip geras šuo vonia gauti jūsų bičiuliai, gražus ir švarus!

DAUGKARTINIO NAUDOJIMO-Šis sulankstomas baseinas turi daug naudoja, įskaitant kačių ar šunų baseinas, šuo, maudymosi vonia, vaikiška plaukimo baseinas, smėlio dėžės, lauko vandens pondbaby bathtubelling ar kamuolys duobę.

PASITENKINIMAS GARANTUOTAS - Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis dėl www.poligon-1.lt. - Mes tikimės, kad tai malonus ir patenkinti apsipirkimo mūsų klientams.

PAKUOTĖ:1x plovimo vonia

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<