AliBeans Rūkalius Langelį GRILIS Grilis Medienos Skiedros - Nerūdijančio Plieno Kepimo Priedai - Anglis ir Dujos, kepsnių ant grotelių Mėsos Rūkymas

AliBeans Rūkalius Langelį GRILIS Grilis Medienos Skiedros - Nerūdijančio Plieno Kepimo Priedai - Anglis ir Dujos, kepsnių ant grotelių Mėsos Rūkymas

w167383

Nauja

Yra sandėlyje

€27.76 €10.82
Vnt.

Žymos: barbecu grilis, mėsos rūkalius, kebabas įranga, rūkalius vamzdis, barbecu, kamado, mėsa, rūkyti, šaltas smokehouse, ilgai bbq įrankių, chip dūmų.

01.Gaminio Parametrų

Prekė:Medienos Skiedros, GRILIS Rūkalius Dėžutę Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Dydis: 22.2 x 9.6 x 4,2 cm (8.74" x 3.78" x yra 1,65") Neto svoris: 380 g Panaudojimas: Tinka barbekiu griliai, lauko grotelės.

02.Produkto Savybės

- Dideles talpos: Galite laikyti įvairias specifikacijas, medinių blokų. - Puikus grilis aksesuaras: Užpildyti šią dūmų dėžutė su jūsų mėgstamiausia nagų laistymo, medienos skiedra, didelis arba granuliuoti skonių.Tada padėkite jį tarp šilumos šaltinis, grotelės ir grotelės, kurios gamins skanus dūmo skonį padidinti kepimo poveikį. - Sunkiųjų, storio nerūdijančio plieno: rūkymo lauke yra pagamintas storio, sunki, maisto kokybės nerūdijančio plieno, kuris gali atlaikyti stiprią liepsną be deformacijos. - Didesnis oro realizavimo rinkos gali gaminti daugiau dūmų: cigarečių dėžutė veiklos rezultatai geresni nei konkurentų unikalią vėdinimo projektavimas.Išmetimo angos gamins daugiau dūmų ir sočiųjų maisto. - Brūkštelėkite, pakabomis: laikyti dūmų ir teka, lengvai pridėti ar pakeisti, medienos skiedra, stambių ar smulkių dalelių, ir tada toliau rūko.Norėdami atidaryti arba uždaryti dangtį, tiesiog naudokite grilis žnyplės ar pirštines, skirtas greitai ir lengvai valdyti.

03.Produkto Rodyti

04.Klientų Aptarnavimas

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai