USB LED Šviesos Juostelės 0.5/2/3/5M RGB Spalvinga Lanksti LED Šviesos Juostelės Juostelės "bluetooth" APP Vandeniui TV Foninio Apšvietimo

USB LED Šviesos Juostelės 0.5/2/3/5M RGB Spalvinga Lanksti LED Šviesos Juostelės Juostelės "bluetooth" APP Vandeniui TV Foninio Apšvietimo

w16727

Nauja

Yra sandėlyje

€6.70 €5.09
Vnt.

Žymos: led juostelėmis ir, ledstrips pasiūlymą, aklas laido, govee tv, led juostelė usb, aplinkos led tv, emc led valdiklis, led juostos, lempa led usb, led juostelė uv.

{custom}

Techniniai duomenys:

Valdymo Režimai: WiFi

Valdytojas: "bluetooth" Valdiklį WiFi Valdytojas

Šviesos Juostos Ilgis: 0,5 m/2m/3m/5m (Pasirinktinai)

LED Tipas: 5050 SMD

LED Kiekis: 30led/M

Darbo Įtampa: 5V

Šviesos Spalva: RGB

Atsparumas vandeniui: IP67

Savybės:

- Belaidžio "bluetooth" valdiklį:

WiFi APP kontroliuojamos Led šviesos juostelės gali būti valdomas išmaniuoju telefonu.Nėra nustatymų arba tinklo valdymo reikalaujama.App " ios " ir "android", atsisiųsti nuskaitymo QR kodą, pasiūlyti protingas gyvenimo būdas.

- Sync Muzika:

Ne stebulės reikia, muzikos jutiklis įjungtas, idealiai tinka led pagal kabineto apšvietimo, TV led apšvietimas ar led Kalėdų žiburiai.

- Built-in Didelio Jautrumo Mikrofonas

Spektro šviesos ir spalvų reguliavimas, automatiškai bazę aplinkos garsą, apšvietimą, atlikite muzikos ir mic.Leidžia jums pakeisti šviesos su 16 milijonų skirtingų spalvų.Ir kiekviena spalva yra pritemdomi.

- Galia:

Energija tiekiama iš 5V USB-port, todėl jie gali būti prijungtas prie tokių įrenginių kaip galia, bankai, kompiuteriai, staliniai, planšetinius, nešiojamuosius kompiuterius, ar telefonu.įkrovikliai/ adapteriai (5V), ypač tinka patalpų.

- Lengvas Montavimas:

Paprasta įdiegti, su lipnia juosta, tik ašarų plėvelę, tada jums gali klijuoti ar pakabinti bet kur jums patinka.Neardomieji juosta nebus sudraskyti nieko ateityje, jei norite priimti jį išjungti.

- Super Šviesus:

5050 SMD RGB vandeniui juostelės spalva keičiama led, flash, aukšto intensyvumo ir patikimumą.

Atsparus vandeniui:

Taip pat "bluetooth" vandeniui led žibintai, yra atsparus vandeniui, o tai reiškia, jūs galite įdėti jį į lauko arba vonios kambarys , niekada nerimauti vandens purslų ar blogas oras, kaip lietus ar sniegas, puikiai tinka vidaus ir lauko apdailai.

Komplektą Sudaro:

1 x Lanksti Juostelė Šviesos (Vandeniui (Ne vandeniui)

1 x USB Kabelis Su "bluetooth" Valdiklį

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai