Ne-Pripučiami Kūdikių Maudymosi Žiedas Plūdės Nuimamas Plaukti Juosmens Plūdės Plaukimo Baseinas Žaislai Plaukti Treneris Vaikams 2-5 Metai

Ne-Pripučiami Kūdikių Maudymosi Žiedas Plūdės Nuimamas Plaukti Juosmens Plūdės Plaukimo Baseinas Žaislai Plaukti Treneris Vaikams 2-5 Metai

w166862

Nauja

Yra sandėlyje

€38.84 €27.19
Vnt.

Žymos: baseinas priedai fuente, valtis vaikas, educ, plonas baseinas plaukti, baseinas žaislų nėrimo, baby kūdikių swimtrainer, A1005, kūdikių plaukti, kūdikių plaukti, plaukti kaklo.

**Mambobaby Kūdikių Plaukti, Plaukia gavo įkvėpimą iš lifebuoy laivo.Pripučiami plaukimo žiedas yra vandens žaislas, tai lengva pertrauka ir nuotėkio, kuris gali lengvai sukelti nelaimingų atsitikimų, pvz., skendimas.Tai ne-pripučiami plaukimo žiedas sėkmingai išsprendžia šias problemas.Nėra oro nuotėkio arba sudužęs be infliacijos.Nebus rizikos nuskęsti, kurį sukelia oro nuotėkio. ✔️【3D】Minkšta šluoste ne, pearl putų viduje, visiškai sandarūs 【ATNAUJINTAS SAUGOS SAGTIS】Patobulinta saugos sagtis pateikti 5 paramos ponits ir puikiai 40°kampu, išlaikyti pusiausvyrą, kad aviod kūdikių apversti ir nukristi. ✔️Tinka 2 metų amžiaus - 5 metų (12-28kg)

Kelių Spalvų

ĮSPĖJIMAS: 1. Šis produktas nėra gyvybes, gali būti naudojamas tik vanduo, kuriame yra vaikui tinkamame gylyje ir prižiūrint . 2. Plauti rankomis su švelniu plovikliu.Nėra krūmų ar teptuku. 3. Pakabinti ją kietas ir vėdinamoje vietoje, po naudojimo, kad išvengti pelėsių . 4.Laikyti atokiau nuo ugnies ir aukštos temperatūros, aštrių daiktų, siekiant išvengti bet kokios žalos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai