NUX Elektrinės Gitaros Pedalas Multi Efektu Procesorius Amp Simuliatorius Nedelsiant Reverb Stiprintuvas Kompressor Akustinė Gitara Dalys, Priedai

NUX Elektrinės Gitaros Pedalas Multi Efektu Procesorius Amp Simuliatorius Nedelsiant Reverb Stiprintuvas Kompressor Akustinė Gitara Dalys, Priedai

w166778

Nauja

Yra sandėlyje

€135.09 €101.32
Vnt.

Žymos: nux, chibson gamintojas, gitara nux, cobre gitara dalys, gitara pedalboard, acousitc gitara priedai, electr gitara, pedalas reverb, poveikis gitaros pedalas, veelah akustine gitara.

NUX Verdugo Serijos Gitara Multi Efektu Pedalas Amp Simuliatorius Nedelsiant Reverb Stiprintuvas Kompressor Akustinių Preamp DI Gitara Priedai

NUX ATLANTO delay & reverb pedalas turi ypatingas-pasirinkite 3 nedelsiant ir 3 reverb efektai su papildoma svajinga kibirkščiuojantis poveikį ir tap tempo funkcija.Ji taip pat turi viduje maršruto kontrolės tarp poveikis, galite pasirinkti, kurios poveikis ateina pirmas.Dėl serijos režimu, galite sukurti gilius apmąstymus reverb su šlapia ar sausa kartojasi, arba galite padalinti savo gitaros signalą ir pridėti efektų lygiagrečiai grandinei.Kiekvieną efektas bus sumaišyti su atskirta sausas signalas.

Savybės:

3 delsimo pasekmės: 70(40ms-400ms)--70's retro nedelsiant jaustis; 60 s(55ms-550ms)--šiltas & dulkių juosta-echo mašina poveikį; 80(80ms-800ms)--skaitmeninės eros išradimas,švarus kartojasi.

3 reverb efektai: spring reverb--sukuria daugiabalsis atmosfera filtras, kad sugauti garso atspindžiai nuo giliai spring reverb bakas; plokštė reverb& mirguliavimas-- tiesiai ir švarus atspindžiai viduje butas sienelėmis kambarys; holas reverb-- garso gerai suprojektuota salė.

Su maršruto parinkimo jungiklis, galite naudoti delay ir reverb efektas su lygiagrečiai arba nuoseklųjį ryšį, ir pasirinkti, kurios poveikis ateina pirmas.

Poveikis pedalas taip pat turi įvesties lygis perjungti jungiklį(+4dB/-10dB), jūs galite optimizuoti įvesties signalas su jūsų signalo lygis.

Poveikis pedalas turi 6.35 mm mono įėjimo lizdas ir 2 rezultatai(Mono & Stereo), jūs galite prisijungti stereo tikrieji vėlavimo & reverb efektai.

Techniniai duomenys:

Ėminių Ėmimo Dažnis: 44.1 KHz

A/D Konvertuoti: 32Bit

Signalo Apdorojimas: 32Bit

Dažnių diapazonas: 20Hz-20KHz

THD+N: -100dBu(A-svertinis)

Dinaminis Diapazonas: 102dB

Įėjimas: +16dBu

Išėjimas: +16dBu

Maitinimas: 9V DC(neigiamas patarimas) (be baterijos)

Prekės Dydis: 10.5 * 11 * 4cm / 4.1 * 4.3 * 1.6 į

Prekės Svoris: 432g / 15.2 oz

Pakuotės Dydis: 13.5 * 14 * 7cm / 5.3 * 5.5 * 2.8 į

Pakuotės Svoris: 607g / 1.3 kg

Pastaba:

Maitinimo Adapteris nėra įtrauktas.

Prašome naudoti maitinimo adapteris, kurių poliškumas yra teigiamų polių ribų, ir neigiamas polius viduje.Kitu atveju produktas gali neveikti tinkamai.

Paketų Sąrašo:

1 * Poveikio Pedalas

NUX Kietas Studija IR & power amp simuliatorius, pedalas versija labiausiai klasikinis amp/ kabineto scenarijų, įskaitant mikrofonas vietą ir, dalyvaujant vidaus power amp.Ji buvo tobula linija-išėjimo kiekvienas turi baigiamajame etape jų pedalo grandinės siųsti garsą tiesiai į PA ar diktofoną.Plius, power amp simuliacijos su magistro, ratai ir buvimas kontrolės, 3 galios vamzdžių pasirinkimus, siūlo daugiau variacijos garso didinimo.

Savybės:

8 kabineto modelių, 8 mikrofono modeliai su 3 mic pozicijas(CT/MID/EDGE) koreguojamosioms ir 3 power amp vamzdžiai(EL34--sunkesnis, garso, traškūs; 6V6-- šiltas ir gamtos vamzdžių garsas; EL84-- šviesus garso, skanus trigubus).

Su MAGISTRO rankenėlę(reguliuoja išėjimo lygio, kai power-amp imitavimo funkcija), RATAI rankenėlę(pakoreguoja įgyti taikomas power amp simuliacijos), PRES rankena(reguliuojamas aukšti dažniai).

Turi įvesties lygis perjungti jungiklį(+4dB/-10dB), jūs galite optimizuoti įvesties signalas su savo signalo lygio išvengti signalas karpymas; taip pat turi PER išvesties LINIJOS/ SPK perjungimo jungiklis jums geriausią garso išėjimas.

Vienas 6.35 mm mono įėjimo prijungti gitara; vienas 6.35 mm THRU mono garsas siųsti sausas signalą į stiprintuvą arba spintoje; vienas 6.35 mm TS/TRS mono garsas korpuso ir maitinimo amp simuliacijos skirta produkcija arba prijungus ausines tiesiogiai; XLR DI iš subalansuoto signalo išėjimas.

Su Micro USB įvesties, galite naudoti NUX Kietas Studio programinės įrangos su apkrova jūsų mėgstamiausia IR failus ir išsaugoti nustatymai kaip savo failus.

Techniniai duomenys:

Mėginių ėmimo Dažnis: 88.2 kHz

A/D Raiška: 32 bitų

Rezoliucija: 32 bitų

Dažnių diapazonas: 20Hz-20KHz

THD+N: -100dBu(A-svertinis)

Dinaminis Diapazonas: 100dB

Įėjimas: max.+18dB

Galia: maks.-20dB

Maitinimas: 9V DC(neigiamas patarimas) (be baterijos)

Srovė:

NUX Masamun yra garso crafter pedalą.Jį pamiršti savo sauso-signalas, stiprinti savo garso, prieš siunčiant signalą į jūsų amp, ir/ arba bet koks poveikis vienetas.Startinio prideda naudingų spalvų jūsų signalą, ir , jei būtina, po to, kai jums koreguoti padidinti & ratai lygiai, jūs galite sumažinti aukštų dažnių jūsų įėjimo signalo su Hi-Cut perjungti jungiklį.

Savybės:

Padidinti skyriuje ateina su PADIDINTI LYGIS(pakoreguoja padidinti), RATAI(pakoreguoja ratai lygį padidino signalas) ir HI-CUT(perjungia tarp buto ar aukšto diapazono dažniai) kontrolę.

Kompresoriaus skyrių ateina su kompiuterio procesoriaus LYGIS(reguliuoja galutinis rezultatas lygis), PALAIKYTI(reguliuoja suspaudimo laipsnis ir padidinti išlaikyti),MIŠINYS(reguliuoja kompresoriaus skaidrumą nuo 50% iki 100%) ir ĮRAŠO(galima pasirinkti karpymas asortimentą jūsų įėjimo signalo) kontrolę.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai