Už " Lada X-ray su 2016-2020 GW. (X-ray, o ne kryžius) modelio sėdynių užvalkalai pagaminti iš eco-odos [modelį, autopilotas, rombas, eko-oda]

Už " Lada X-ray su 2016-2020 GW. (X-ray, o ne kryžius) modelio sėdynių užvalkalai pagaminti iš eco-odos [modelį, autopilotas, rombas, eko-oda]

w166585

Nauja

Yra sandėlyje

€82.26
Vnt.

Žymos: lada xray, autopiloto sistema, automobilis "lada", colių isuzu max, kryžiaus eko odos apima, už " lada x ray, xray, alavo automobilio modelį, padangos lada vesta, sėdynių užvalkalai "lada" vesta velor.

Nuotraukose Pateiktas žemiau yra įrodymas ir tarnauti tik siekiant parodyti, spalvų, medžiagų kokybė, siuvimo ir montavimo pavyzdys šiais atvejais.Nuotraukos atvejais ne visada gali пренадлежат B Šio modelio automobilių.

Taikoma Automobilį

Lada X-ray

Produkto savybės:

Užvalkalai yra pagaminti iš matinio eco-oda arigon su poliuretano danga ant medvilnės pagrindas.

Patvarus, lengvas, ekologiška medžiaga, kuri nesukelia alerginės reakcijos.

Galinio ir šoninių dalių atvejais, yra pagaminti iš lygaus eco-oda, o centrinė dalis perforuota eko-oda, alcantara ar velor.

Daugiau nei 20 spalvų variantų.

Dangčiai gaminami su visos technologinės angos ir neturi pažeisti gamyklos funkcionalumą salonas.

Šalis gamintoja: Rusija

Pakuotės dydis (hxwxd), CM: 15x55x70 cm, svoris 4,5-5 kg.

Medžiagos savybės:

Eko-odos storis: 1.15 - 1.2 mm.

Eko-odos specifinis svoris: 550G/P. M.

Dilimui ciklas: Virš 40000 kartų.

Rinkinys susideda iš 12 produktų.

Atlošas priekiniai-2, Sėdynės priekyje-2, atgal, atgal, atgal-1, atgal malajų-1, galinės sėdynės kietos-1, atramos galvai priekyje-2, patiesalas atgal-3.

Rekomendacijos priežiūrai:

Norėdami pašalinti nešvarumus, naudokite drėgnos servetėlės, servetėlės arba natūralios odos priežiūros produktus.

Nenaudokite valymo autocovers chloro-kurių sudėtyje yra miltelių, пятновыводители, skalbimo miltelių ir kitų valymo priemonių, nėra skirti valyti natūralios odos.Skalbimo, sauso valymo ir lyginimo draudžiama.

Sertifikavimo:

-Atitikties sertifikatas Nr. Ross Ru.mt25. n00520 "dizaino automobilių dangčiai pagaminta įmonėje UAB росшвейнгрупп Autopilotas netrukdo veikti oro pagalvė"

-Tarptautinis kokybės standartas patvirtintas gost ISO 9001-2011 pažymėjimas

Savybės: išleidimo Metus: 2016 + užpakalinės sofa-atskiras 40/60 galinės sėdynės: Kietų sėdynių Porankiai: ne Porankiu galiniai: ne Tipo priekinė Palangės: Paprasta Galinės atramos galvai: 3 gabalus "G"formos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai